Damian
Kopyt
Inżynier Automatyk /
Konstruktor
Temat: Inżynieria, produkcja
WitamJestem świeżo upieczonym inżynierem. Tytuł ten uzyskałem z dwóch specjalizacji:
- Automatyka
- Energetyka Odnawialna i Elektroenergetyka
na wydziale Elektrotechnicznym Politechniki Świętokrzyskiej. Niniejsze studia ukończyłem w trybie stacjonarnym (3,5 roku) z obu specjalizacji uzyskałem ocenę końcową - bardzo dobry.
Jestem osobą bardzo rzetelną i ambitną. Doświadczenie oraz umiejętności jakie posiadam zamieszczone są na moim profilu na który bardzo gorąco zapraszam, wszystkich zainteresowanych moją osobą potencjalnych pracodawców.
Nadmieniam że jestem osobą w pełni dyspozycyjną a studia magisterskie pragnę rozpocząć na Politechnice Warszawskiej w trybie niestacjonarnym (Kierunek mogę uzależnić od rodzaju przyszłej specyfikacji podjętej prze zemnie pracy)
Z poważaniem
Damian Kopyt
konto usunięte
Temat: Inżynieria, produkcja
Witam,Jestem inżynierem Technologii Żywności i Żywienia Człowieka, obecnie kontynuuje naukę na tym samym kierunku na specjalizacji technologia i przetwórstwo mięsa.
Studiuje na wydziale Nauk o Żywności i Biotechnologii Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie na katedrze Technologii Mięsa i Zarządzania Jakością w systemie stacjonarnym.
Pracę inżynierską pisałem na temat: Barwa i tekstura wędzonek surowo dojrzewających z mięsa świń rasy puławskiej - którą obroniłem na ocenę bardzo dobrą.
Obecnie zaczynam pisanie pracy magisterskiej, której tematem roboczym jest wpływ dodatków na jakość boczku wędzonego.
Posiadam doświadczenie w przetwórstwie mięsa, ponieważ w mojej rodzinie był prowadzony Zakład Mięsny - stąd też pozyskiwałem wiedzę praktyczną odnośnie produkcji i przetwórstwa wędlin. Dodatkowo odbyłem praktyki w Zakładach Mięsnych, gdzie również zdobywałem wiedzę praktyczną pracując na różnych stanowiskach poszczególnych działów produkcyjnych.
Jestem zainteresowany pracą w zakładach mięsnych na stanowisku Technologa, bądź innym związanym z prowadzeniem produkcji i jej kontroli, jak również wszystkich innych umożliwiających mi dalszy rozwór i wzrost doświadczenia z zakresu prowadzenia produkcji mięsnych wyrobów.
Z poważaniem,
inż. Krzysztof KlebaniukKrzysztof K. edytował(a) ten post dnia 31.05.11 o godzinie 13:13
Podobne tematy
Następna dyskusja: