konto usunięte
Temat: Ilu z nas warzy piwo?
Od czegoś trzeba zacząć..Swoje pierwsza warkę uwarzyłem kilka lat temu, choć początki szlifowałem w trakcie studiów.
Jak Wasze doświadczenie?
konto usunięte
Agata
Smela-Łaszuk
Kierownik ds.
Ciągłego
Doskonalenia/Black
Belt Six Sigma
konto usunięte
Agata Smela-Łaszuk:
Witam,
zaczynałam podobnie - na studiach, spodobało mi się, a ponieważ nie robię tego zawodowo, działam w domu, już jakieś 1,5 roku.
Agata
Smela-Łaszuk
Kierownik ds.
Ciągłego
Doskonalenia/Black
Belt Six Sigma
konto usunięte
Tomasz
Banachowicz
Współwłaściciel w
Ingrifo
Szymon Kulesza:
Ja podobnie jak Banaszek, który dołączył już do tego forum, fermentujemy w standardowych pojemnikach plastikowych.
konto usunięte
Tomasz Banachowicz:
Szymon Kulesza:
Ja podobnie jak Banaszek, który dołączył już do tego forum, fermentujemy w standardowych pojemnikach plastikowych.
No i właśnie zaczął się u mnie sezon na lagery :) Szymek, zasuwam niebawem z maibockiem i oktoberfest bier :)
Tomasz
Banachowicz
Współwłaściciel w
Ingrifo
Szymon Kulesza:
Gdzie Ty masz warunki do fermentowania dolniaków? Piwnica, garaż?
Filip
P.
CEO, właściciel,
Fermentum Mobile sp.
z o.o.
konto usunięte
Filip Paprocki:(...) Trzymajcie kciuki aby
wyszło to co ma wyjść :-)
Pozdrawiam
Filip
konto usunięte
konto usunięte
konto usunięte
Sławomir
T.
menedżer ds.
klientów kluczowych
konto usunięte
konto usunięte
Krzysztof
Rut
Programista i
projektant baz
danych w
Telekomunikacji
Pol...
Bartosz
Adamiak
Redaktor naczelny
magazynu Mysaver
konto usunięte
Bartosz A.:
No to ja jestem prawdziwym amatorem w tym gronie. Debiutowałem jakiś miesiąc temu tradycyjnym lagerem. Już w głowie rodzi mi się koncepcja na drugą warkę.
Bartosz
Adamiak
Redaktor naczelny
magazynu Mysaver
Następna dyskusja: