Tomasz
Serwański
Microsoft Dynamics
CRM - konsultant
biznesowy
Jacek
M.
Pomoge wprowadzic
produkty na teren
panstw arabskich
...
Temat: Vlychada / Santoryn - port
raczej bym na nic super nie liczył.
Arkadiusz
Wach
Własna firma tzn.
jestem właścicielem
?
Temat: Vlychada / Santoryn - port
i stan taki , bez wiekszych zmian od 4 lat :(Krzysztof Chałupczak Od zawsze na swoim
Temat: Vlychada / Santoryn - port
Tomasz Serwański:A co przez to rozumiesz ? Bo "ucywilizowany" to jest gdzieś od 2006 roku. Natomiast jeśli chodzi o głębokości na wejściu, to tam stale zamula, tak, jak w Łebie. Więcej napisałem tutaj
ponoc mial sie cywilizowac, remontowac i oczyszczac - stad oczekiwania mialem ogromne; dzis zajrzalemna google maps i nie mam pewnosci - czy to co pokazuje obecnie google maps to stan faktyczny? czy cos sie zmienilo na plus?
http://www.zegluj.net/forum_zeglarskie/viewtopic.php?f...Krzysztof Chałupczak edytował(a) ten post dnia 12.04.12 o godzinie 19:00
Tomasz
Serwański
Microsoft Dynamics
CRM - konsultant
biznesowy
Temat: Vlychada / Santoryn - port
zawsze jak bylem cumowalem do glowek prowadzacych do weznetrzje czesci portu - balem sie wejsc dalej; ktos wie moze jaka jest glebokosc wewnetrznego basenu?Tomasz Serwański edytował(a) ten post dnia 12.04.12 o godzinie 23:09Krzysztof Chałupczak Od zawsze na swoim
Temat: Vlychada / Santoryn - port
Tomasz Serwański:Wewnątrz tego jajowatego basenu jest trzy metry i tam prblemu nie ma. Zamula główne główki.
zawsze jak bylem cumowalem do glowek prowadzacych do weznetrzje czesci portu - balem sie wejsc dalej; ktos wie moze jaka jest glebokosc wewnetrznego basenu?
Czyli
Żółta pława prawą burtą, w głównych główkach trzymać się prawej strony (wychodząc lewej !) i koniec problemów
Jacek
M.
Pomoge wprowadzic
produkty na teren
panstw arabskich
...
Temat: Vlychada / Santoryn - port
Właściwie to powinni "odkurzyć" przed sezonem wejście do portu, ale że kryzys może być różnie.Jak coś, zawsze Cię z piachu ściągną
:-)
albo wypakujesz załogę na ponton
:-)
nie lubię tego wejścia
Następna dyskusja: