Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
- 1
- 2
Ewa W. .
Temat: Robimy formę na Lato 213
ja :)
Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Ok służe radą :-) Sprecyzuj swoje cele i jak masz zamiar to osiągnąć :-)Zacznę ja poprzez opisanie celu.
Waga startowa 93 kg. Planuje zejście do 87kg w ciągu 8 tygodni,więc będzie to powolny proces.
Trening 3x tyg siłowy i 2x interwałowy w dni nietreningowe.
Dieta Nisko węglowodanowa z ładowaniami co 7 dni.
Dzisiejsze śniadanie
-jajecznica (5 jajek + 3 parówki z szynki + 2 plastry żółtego sera) do tego garść migdałów i 1 pomarańcza.
Arkadiusz
S.
Think training's
hard? Try losing.
Temat: Robimy formę na Lato 213
Wg mnie:1. Trzeba było przepracować zimę to nie trzeba by było "robić formy" na zasadzie ogólnonarodowego zrywu
2. Skoro w danym dniu jest trening interwałowy to jaki to dzień nietreningowy?
Magda
Sanchez
Trener Kulturystyki,
Trener Personalny,
Instruktor Fitnes...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Arku, uczciwe przepracowanie całego sezonu to jedno, natomiast okres średnio 8 tygodni na zrobienie 'wycinki' to zupełnie inna para kaloszy więc jedno z drugim ma tu w tej chwili wspólnego tyle co nic, nie jest jednak bez znaczenia.Wykonując 3 sesje siłowe w tygodniu plus 2 dodatkowe treningi interwałowe bądź uwzględniając jakąkolwiek inną formę aktywności fizycznej, nadal pozostają 2 dni na regenerację więc znowu nie widzę związku.
P.S. ten rok 213 to p.n.e czy n.e. ? :))))
Pozdrówka z Trójmiasta:)
Temat: Robimy formę na Lato 213
zależy, co się rozumie przez "formę", jeśli "ostatni szlif", to się nie czepiam, ale jeżeli ktoś nic przez cały rok nie robił, to ...podpisuję się pod słowami Arkadiusza.uczciwie przyznam, że nigdy nie przetrwałam tej "wycinki" ostatecznej, tzn. potrafię "zrobić wagę";) na plażę, ale kosztem mięśni niestety, nie opłaca się.Basia K. edytował(a) ten post dnia 02.05.13 o godzinie 11:58
Magda
Sanchez
Trener Kulturystyki,
Trener Personalny,
Instruktor Fitnes...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Odniosłam się bezpośrednio do osoby autora wątku do którego notabene nawiązywał Arek.Jemu (Radkowi) raczej dobrze patrzę z oczu i nie wierzę w opcję nic nierobienia przez zimę, chyba, czego nikomu nie życzę, przerwa spowodowana była np. kontuzją czy innymi zdarzeniami uniemożliwiającymi regularne treningi czy trzymanie michy.
Temat: Robimy formę na Lato 213
nawet nie podejrzewam, że autor wątku nie pracował przez zimę, miałam na myśli ten coroczny "zryw narodowy"
Arkadiusz
S.
Think training's
hard? Try losing.
Temat: Robimy formę na Lato 213
Magda K.:
Wykonując 3 sesje siłowe w tygodniu plus 2 dodatkowe treningi interwałowe bądź uwzględniając jakąkolwiek inną formę aktywności fizycznej, nadal pozostają 2 dni na regenerację więc znowu nie widzę związku.
odnosiłem się do
Trening 3x tyg siłowy i 2x interwałowy w dni nietreningowe.
Poza tym jeśli autor wie o czym pisze (że w tym wypadku "o wycince") a reszta leszczy (np. ja) nie wie, to trzeba podać pomocną dłoń i sprecyzować.
Bo inaczej zlecą się sępy i będą oczekiwać magicznej pigułki na zrobienie sylwetki w 4 tygodnie ;)
Ewa W. .
Temat: Robimy formę na Lato 213
63 kglekkostrawna dieta , siłownia 3 X w tygodniu , 1 x w tyg basen
cel : wyrzeźbiona lekko sylwetka, spadek wagi do 56 kg , jędrniejsze ciało :)
Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Zączałem ten temat aby pomóc ludziom którzy ewentualnie się przyłączą lub tez samemu się czegoś nowego dowiedzieć. Forma wyjściowa do dalszej pracy nad sylwetką. Zjecie robione 4 tygodnie temu. PozdrawiamRadosław Podruczny edytował(a) ten post dnia 02.05.13 o godzinie 17:12
Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Dzisiejsze posiłki niestety niezbyt ciekawe z racji tego ze jestem w pracy 12 godzin1. 250g serka wiejskiego + 400g parówek z szynki 92% + 1 pomarańcza + warzywa
2.250g serka wiejskiego + 400g parówek z szynki 92% + 50g migdałów + warzywa
3. 60g odzywki białkowej wpc na wodzie + 50g migdałów
teraz mam fazę Leptin sensivity jeszcze tydzień
Jerzy
M.
Problematyka MSP,
dotacje
UE,projekty,Prince2
Practitioner
Temat: Robimy formę na Lato 213
W porządku ale co to ta forma na lato? Duże mięśnie? Szczuplutka sylwetka? Wysoka wydolność??konto usunięte
Temat: Robimy formę na Lato 213
Jerzy M.:
W porządku ale co to ta forma na lato? Duże mięśnie? Szczuplutka sylwetka? Wysoka wydolność??
Najlepiej wszystko w naraz :)Michał P. edytował(a) ten post dnia 02.05.13 o godzinie 23:37
Temat: Robimy formę na Lato 213
Jerzy M.:
W porządku ale co to ta forma na lato? Duże mięśnie? Szczuplutka sylwetka? Wysoka wydolność??
na bank wydolność;)
Jerzy
M.
Problematyka MSP,
dotacje
UE,projekty,Prince2
Practitioner
Temat: Robimy formę na Lato 213
No dla mnie Basiu tak-jestem w formie jak wytrzymam z 5 rundek. A jak kogoś zajdę w tym czasie to on nie jest w formie. Dość logiczne ;)ppp
Jerzy
M.
Problematyka MSP,
dotacje
UE,projekty,Prince2
Practitioner
Temat: Robimy formę na Lato 213
taaaa ale, czy drogą do dobrej kondycji jest serek wiejski? ;DMichał P.:
Jerzy M.:
W porządku ale co to ta forma na lato? Duże mięśnie? Szczuplutka sylwetka? Wysoka wydolność??
Najlepiej wszystko w naraz :)
Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
Temat: Robimy formę na Lato 213
Serek wiejski to klucz do wydolnosci. Tak wynika z najnowszych badań. A forma to wlaśnie te trzy rzeczy które zostały wymienione. PozdrawiamDaniel B. Specjalista
Temat: Robimy formę na Lato 213
Radosław P.:Radek, ile Wazysz ? Mam bardzo podobna budowe do Twojej.
Zączałem ten temat aby pomóc ludziom którzy ewentualnie się przyłączą lub tez samemu się czegoś nowego dowiedzieć. Forma wyjściowa do dalszej pracy nad sylwetką. Zjecie robione 4 tygodnie temu. Pozdrawiam
Radosław
Podruczny
Doradca żywieniowy,
Trener Osobisty,
Trener Zdrowego
Styl...
Temat: Robimy formę na Lato 213
93kg jest start.Narazię wyeliminowałem wszystkie produkty zbożowe, ostatnio trochę zaciekawił mnie temat lektyn i ich wpływu na leptynę, węglowodany dostarczam jedynie z owoców i warzyw.
- 1
- 2