Iwona
Sobiechowska
specjalista w
administracji
państwowej,grafik,
freelancer
Temat: SZKOLENIE Z HACCP, GHP, GMP w Wojewódzkiej Stacji...
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawiezaprasza 8 listopada 2011 roku na szkolenie
SYSTEMY KONTROLI WEWNĘTRZNEJ W PRZEDSIĘBIORSTWIE SPOŻYWCZYM
(HACCP, GHP, GMP)
Przeznaczenie szkolenia:
Szkolenie skierowane jest do osób odpowiedzialnych za wdrożenie i
stosowanie zasad GHP/GMP/HACCP w zakładach produkcji żywności,
placówkach żywienia zbiorowego, sklepach, hurtowniach.
Cel szkolenia:
- zapoznanie uczestników z obowiązującymi przepisami prawa żywnościowego
- przedstawienie uczestnikom rodzajów zagrożeń żywności i ich źródeł
- udzielenie praktycznych wskazówek niezbędnych przy opracowywaniu i wdrażaniu zasad GHP, GMP oraz systemu HACCP
Koszt szkolenia: 300 zł.
Dla grup zorganizowanych oferujemy rabaty.
Miejsce szkolenia: Warszawa, ul. Żelazna 79, siedziba WSSE.
Formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie http://wsse.waw.pl
lub w pok. 200 ul. Żelazna 79, należy przesłać do 28.10.2011r.
faksem na nr: (22) 624 39 91 lub e-mailem:
sale.konferencyjne@wsse.waw.pl
Szczegółowy program dostępny na http://wsse.waw.pl