Temat: Absolwent Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji...

Jestem absolwentem Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Ukończyłem nachylenia: żywienie człowieka; dietetyka; żywność wygodna, funkcjonalna i ekologiczna.

Jestem młodą i ambitną osobą. Moim celem jest stała praca, która pozwoliłaby mi rozwijać i zastosować nabytą wiedzę oraz nie wymuszałaby na mnie potrzeby wyjazdu za granicę. Chciałbym wykorzystać swój potencjał w kraju, bardzo ważna jest dla mnie możliwość praktycznego zastosowania nabytych umiejętności.

Ukończyłem kurs audytora wewnętrznego HACCP i GMP/GHP prowadzony przez firmę Tüd Süd Poland. Planuje również uczestnictwo w innych specjalistycznych kursach dotyczących wdrażania systemów kontroli jakości oraz norm ISO 22000 i ISO 9001:2000. Pragnąłbym pogłębiać swoją wiedzę i podjąć studia podyplomowe z dziedziny żywienia, kontroli jakości lub manageringu sportowego.

Karierę zawodową chciałbym połączyć z moją największą pasją życiową jaką jest właściwe odżywianie oraz sport - wiążący się z nim styl bycia kształtujący zdrowie, osobowość oraz stosunki międzyludzkie, dlatego moja praca magisterska dotyczyła racjonalnego żywienia w sporcie i wykorzystania substancji bioaktywnych do regeneracji organizmu oraz zwiększania zdolności do wysiłku.

Poza tym interesuje mnie projektowanie nowych produktów spożywczych, a w szczególności prozdrowotnej żywności funkcjonalnej i wygodnej, która podnosiłaby wartość odżywczą codziennej diety.

Dotychczas pracowałem z młodzieżą jako instruktor-wychowawca na obozach letnich oraz ratownik WOPR, teraz chciałbym kształtować swoją karierę zawodową zgodnie z nabytym wykształceniem.

Jeśli moja kandydatura odpowiada Państwa oczekiwaniom, proszę o kontakt.

konto usunięte

Temat: Absolwent Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji...

Czy prowadził Pan / jest zainteresowany prowadzeniem szkoleń dla firm z zakresu przygotowania do wdrożenia HACCP/ GPM. Pracuje jako konsultant dla firm i jeden z moich klientów w najblizszym czasie chciałby wdrozyc HACCP. Szukam dla niego osoby ktora przeszkoli pracowników odpowiedzialnych za projekt. Ew czas szkoleń sierpien - wrzesien Pozd, Iwona Sułek
Michał Zarzecki

Michał Zarzecki dyrektor ds
sprzedaży, BART

Temat: Absolwent Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji...

Proszę podesłać CV na adres zarzecki@bart.pl

poszukujemy handlowca do branży suplementy diety, żywność



Wyślij zaproszenie do