Temat: imprezy firmowe, integracja, zwiedzanie
JEZIORO, GÓRY, LAS WSZYSTKO W JEDNYM MIEJSCU "ODYS"
1. Zakwaterowanie w pokojach 2-osobowych, w naszych cieplutkich, całorocznych, segmentach szeregowych. W każdym segmencie 2 niezależne pokoje i łazienka. 2. Śniadanie w formie bufetu podawane w porcjach
3. Obiad standardowy: zupa, danie główne z dodatkami i zestaw surówek 4. Koszt sali konferencyjnej wyposażonej w nagłośnienie, mikrofon bezprzewodowy, tablice flipchart, ekran oraz rzutnik multimedialny
5.Wieczór plenerowy – do wyboru na jednej z naszych polan, z których każda posiada zadaszoną wiatę oraz miejsce do grillowania, oczywiście w dowolnym momencie zapraszamy do kontynuowania zabawy w naszych przytulnych wnętrzach.
ATRAKCJE WIECZORU POLANOWEGO
1. NAPAD ZBÓJNICKI - wspaniała zabawa interaktywna - prowadzona przez duży zespół folklorystyczny. Cały czas aktywizuje i wciąga do wspólnej zabawy wszystkich uczestników i pozostawia zawsze u naszych gości niezapomniane wrażenia. 2. WIECZÓR GÓRALSKI – wesoła zabawa interaktywna 3. WYSTĘP FOLKLORYSTY-GAWĘDZIARZA, który swoimi przypowiastkami i żartami umili Państwu czas spędzony przy ognisku.
Poniżej wstępne propozycje różnego rodzaje menu „ogniskowego”
A/. BIESIADA GÓRALSKA pełna Menu biesiady obejmuje:
- smalczyk wiejski z pieczywem i kwaszone ogórki
- kwaśnicę,
- duszonki góralskie", ziemniaczki z dipem pieczone we folii,
- goloneczki, - żeberka;
- kiełbaski do pieczenia w ogniu;
- pierogi, - gołąbki;
- wyroby swojskie: kaszanka i salceson, pasztetowa,
- surówka, dodatki.
B/. Możemy także podać wybrane przez Państwa składniki:
- beczka piwa 30l na polanie - "grzaniec" - gorący, mocny i aromatyczny napój alkoholowy
- pieczony, faszerowany prosiaczek - udziec wieprzowy pieczony - kociołek „zbójnicki” - oscypek z żurawiną - pstrąg - wino czerwone 0,75 L - Kiełbaska -do pieczenia w ognisku - Bigos - Bogracz - Kwaśnica C/. Samodzielne grillowanie W menu: 3 rodzaje mięs, sosy, szaszłyki warzywne, ziemniaczki pieczone we folii z sosem, sałatka, pieczywo D/. Mała biesiada I
Menu obejmuje: - smalczyk swojski i ogórki kwaszone
- pierogi
- żeberka
- pieczone gołąbki
- swojskie wyroby: kaszanka, salceson, pasztetowa
- ziemniaczki pieczone w folii
- sos czosnkowy
E/. Kolacja- Mała biesiada II
Menu obejmuje: - Kwaśnica
- kilka porcji goloneczki
- pieczona rolada z boczku na gorąco
- smalczyk swojski i ogórki kwaszone
- kiełbaska pieczona z cebulką
- żeberka
- duszonki ziemniaczana z boczkiem i wędliną
- sos czosnkowy, dodatki
Chętnie dostosujemy menu do Państwa życzeń
Możemy także ustalić „małe” menu ogniskowe a później zabawę przy zimnej płycie
np. w cenie 30 zł/os
6. W przypadku organizacji wieczoru wyłącznie w naszych ciepłych wnętrzach możemy zaproponować Państwu do wyboru uroczystą kolację/bankiet/lub biesiadę – może być dowolnie mała lub rozbudowana.
Menu ustalimy zgodnie z Państwa życzeniami
7. DJ Dodatkowo na terenie naszego ośrodka zapewniamy liczne zajęcia sportowe:
ATRAKCJE SPORTOWE
• PARK LINOWY
• ŚCIANKA WSPINACZKOWA
• PAINTBALL - rozgrywki . Różne warianty organizacji • ZORBING zabawy z kulą zorbingową • BITWY KANGURÓW
• TEAM BULDING- ZABAWY PLENEROWO /SURVIVALOWE
Konkurencje do wyboru w dowolnej ilości, realizowane w podzespołach kolejno przechodzących do poszczególnych zabaw.
Konkurencje w cenie 10 zł/os (brutto) każda
Pozioma siatka przeprawowa, Tor przeszkód,
Pole minowe, Narta Małysza,
Walki Gladiatorów, Wyścigi rydwanów,
Wyścigi na szczudłach, Przeciąganie liny,
Rzut dzidą do chochoła Ostatnia deska ratunku
Konkurs drwali Tradycyjny bieg w workach
Konkurencje w cenie
Zabawy snajperskie, Układanie wieży ze skrzynek ,
Pionowa siatka przeprawowa, Przeciąganie pontonu na czas
Strzelanie z łuków,
Zawody strzeleckie *Istnieje możliwość zorganizowania trekkingu górskiego „W poszukiwaniu wody życia”, olimpiady na wesoło, jazdy off-road czy też lotów na paralotniach…
Więcej informacji na stronie
http://hotelodys.pl
SERDECZNIE ZAPRASZAMY