Małgorzata
Pyzińska-Świder
Dyrektor/Właściciel,
Bit-Pro Akademia
Komputerowa
Jerzy Brańka inż.mechanik
Temat: Sytemy zarządzania w branży spożywczej
Nie można budować domu od dachu.HACCP tworzy obligatoryjny fundament systemu jakości dla branży spożywczej.
Podobne tematy
-
Zarządzanie Jakością » Szukam stażu, lub pracy w branży spożywczej w dziale jakości -
-
Zarządzanie Jakością » System Zarządzania Jakością wg normy ISO 9001:2000 w... -
-
Zarządzanie Jakością » Monitorowanie systemu zarządzania jakością w... -
-
Zarządzanie Jakością » Współpraca w zakresie zarządzania jakością w... -
-
Zarządzanie Jakością » Doskonalenie Zarządzania jakością -
-
Zarządzanie Jakością » Rozliczanie efektywności pracy kontrolerów jakości w... -
-
Zarządzanie Jakością » Czy coś takiego znajduje zastosowanie w firmach... -
-
Zarządzanie Jakością » Program do zarządzania sprzętem kontrolno pomiarowych -
-
Zarządzanie Jakością » Studia - praca przejściowa z Zarządzania Jakością -
-
Zarządzanie Jakością » Zintegrowany System Zarządzania -
Następna dyskusja: