Katarzyna
Gliksman
Pełnomocnik ds.
SZJ\\Spec.ds.Marketi
ngu, Nowatech Nowak
S...
Temat: POMOCY - temat pracy dyplomowej
Potrzebuje porady dostałam taki spis treści pewnej pracy inżynierskiej z jakości i coś mi w nim nie gra: generalnie jest to piekarnia i praca jest o zintegrowanym SZJ z HACAP poniżej spis treści z góry dziękuje za komentarze:SPIS TREŚCI
Wstęp
1.Jakość
1.1.Istota jakości.
1.2.Jakość w sektorze spożywczym.
1.3.Charakterystyka norm ISO serii 9000.
2. Zarządzanie jakością a HACCP
2.1.Istota HACCP , zasady systemu.
2.2.System zarządzania jakości zgodny z serią norm 9000.
2.3.Powiązanie między HACCP i systemem ISO 9001.
2.4.Podejście procesowe w ISO 9001:2009.
3. Ogólne wymagania normy ISO 9001: 2000 wraz z wymaganiami ISO 15161:2001
3.1.Odpowiedzialność kierownictwa.
3.2.Zarządzanie zasobami.
3.3.Realizacja wyrobu.
3.4.Monitorowanie analiza i doskonalenie procesów.
3.5.Dokumentowanie procesów.
4. Zarządzanie ISO 9001:2001 wraz z wymaganiami ISO 15161:2001 na przykładzie przedsiębiorstwa ...
4.1.Charakterystyka organizacji.
4.2.Polityka jakości.
4.3.Matryca odpowiedzialności.
4.3.Mapa procesów.
4.4.Wykaz dokumentów.
Podsumowanie.Katarzyna Gliksman edytował(a) ten post dnia 27.11.12 o godzinie 09:16