Temat: "Ugotowani na wszystko..." - specjalny Pakiet dla Singli

Zapraszamy do Villa Hoff w Trzęsaczu na nowy pakiet dla singli http://villahoff.pl

Najbliższe terminy pakietu:
24-27.10.2012
06-09.11.2012

W programie m.in.:
Wieczorek zapoznawczy – kolacja w towarzystwie szefa kuchni i sommeliera
Gotowanie z Szefem Kuchni z degustacją win – przygotowywanie sushi, deserów oraz innych potraw nową , niezwykle modną techniką sous vide
Zabiegi SPA i korzystanie z Centrum Rekreacyjnego (na wyłączność)
Ognisko na plaży
Wizyta w stadninie koni – możliwość nauki jazdy konnej lub przejażdżki bryczką
Impreza na basenie z przekąskami
Dyskoteka

Zapewniamy nocleg w pokojach jednoosobowych oraz posiłki: śniadania, lunche, kolacje.
Cena za 1 osobę: 1990 zł

kontakt : 91 387 55 00
info@villahoff.pl

Gotowanie pod okiem Mateusza Malinowskiego - Szefa Kuchni Villa Hoff wellness&spa.

Doświadczenie zaczął zdobywać w restauracji U „Wentzla” na stanowisku kucharza, gdzie po raz pierwszy wykazał się gotując dla Aleksandra Kwaśniewskiego. To tam zaczął rozwijać swoje umiejętności przy przygotowywaniu dań na tak wysokim poziomie. Restauracja U „Wentzla” jako jedna z pierwszych w Polsce otrzymała „widelec” w rankingu przewodnika Michelin, za jego kadencji.

Jednak dopiero Restauracja w Hotelu Pod Różą naprawdę nauczyła go czym jest szeroko pojęta kuchnia europejska. Praca z najlepszymi kucharzami z Włoch, Francji i Belgii wpłynęła na późniejszy rozwój w tym kierunku. Obecność takich osobistości jak Jan Paweł II, Benedykt XVI, czy Cesarz Japonii z pewnością wywarła duży wpływ na jakość serwowanych dań. Dodatkowe imprezy okolicznościowe na kilkaset osób udoskonaliły umiejętności organizacyjne. Największa z nich, otwarcie „delikatesy 13” gdzie 1000 osób mogło spróbować wyśmienitej kuchni, wyniosła na wyżyny kucharzy tej kuchni w dziale catering’ u . Hotel Pod Różą wykształcił profesjonalistę, kucharza na międzynarodowym poziomie.

Praca na stanowisku Szefa Kuchni w restauracji przy The Granary La Suite Hotel (5*), pozwoliła mu na odnalezienie własnego stylu. Liczne imprezy dla wrocławskiej elity artystycznej, światka show-biznesu, czy dyplomatów, stały się cyklicznymi zadaniami, gdzie poprzeczka stawiana jest coraz wyżej. Licytacja lóż VIP-owskich na wrocławskim Stadionie zebrała bardzo pochlebne opinie na temat catering’ u i obsługi. Restauracja Mennicza Fusion stała się miejscem, gdzie chętnie wracają Michel Platini, prezydent miasta, czy Krystyna Janda.