Ewa T.

Ewa T. Sekretarz

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Jeśli Twoja restauracja nie przynosi oczekiwanych dochodów, straciła frekwencję i popularność, profesjonalny zespół menadżerski oraz najwyższej klasy szefowie kuchni doradzą lub poprowadzą ją za Ciebie.

Skontaktuj się z nami:

e-mail: trebacz.k@gmail.com
tel. 607-544-543
Mariusz F.

Mariusz F. mój profesjonalny
opis

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Ewa T.:
Jeśli Twoja restauracja nie przynosi oczekiwanych dochodów, straciła frekwencję i popularność, profesjonalny zespół menadżerski oraz najwyższej klasy szefowie kuchni doradzą lub poprowadzą ją za Ciebie.

Skontaktuj się z nami:

e-mail: trebacz.k@gmail.com
tel. 607-544-543
pomysł na biznes pod wpływem programu "Kuchenne rewolucje" ? ;)

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Hmm, no to mam konkurencje. Choć tak jakoś dziwnie bez strony www ani jakiejkolwiek informacji o zrealizowanych projektach. Z mojego doświadczenia wynika, iż bardzo ważne jest posiadanie wiarygodności, zatem Ewo pomyśl o tym. Ja cieszę się, iż są osoby które pragną sprawdzić się na polu konsultingu gastronomicznego. Powodzenia i zapraszam do grupy Biznes gastronomiczny.
Ewa T.

Ewa T. Sekretarz

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Mikołaj Lompa:
Hmm, no to mam konkurencje. Choć tak jakoś dziwnie bez strony www ani jakiejkolwiek informacji o zrealizowanych projektach. Z mojego doświadczenia wynika, iż bardzo ważne jest posiadanie wiarygodności, zatem Ewo pomyśl o tym. Ja cieszę się, iż są osoby które pragną sprawdzić się na polu konsultingu gastronomicznego. Powodzenia i zapraszam do grupy Biznes gastronomiczny.

Strona internetowa wcale nie gwarantuje wiarygodności, choć nasza się właśnie tworzy. Za to udokumentowane 20 letnie doświadczenie w branży gastronomicznej i najlepsi w Małopolsce szefowie kuchni,którzy pracowali dla najlepszych restauracji (i to możemy udokumentować) dają nam i naszym klientom gwarancję sukcesu. My nie zajmujemy się tylko projektami wnętrz, czy wyszukiwaniem nowości, które są aktualnie w modzie. Jak zapewne Ci wiadomo drogi Mikołaju, klienci restauracji szybko się nudzą i trzeba im ciągle dawać coś nowego. Nasz zespół ma to o co w gastronomii tak na prawdę chodzi, czyli najwyższej jakości potrawy i ogromne doświadczenie w prowadzeniu lokali różnego profilu i dla różnych odbiorców... A tego nie zastąpią żadne badania marketingowe. :)My również cieszymy się z już istniejącej konkurencji, a fakt, że mamy ręce pełne roboty znaczy, że jednak istniała potrzeba pojawienia się nas na rynku :)pozdrawiamy i życzymy powodzenia

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Tak z ciekawości jak słyszę najlepsi szefowie kuchni to nasuwa mi się pytanie w jakich najlepszych restauracjach pracowali bo 3/4 kucharzy w Małopolsce uważa się za najlepszych i podje żurek knorra w hotelu 4* wmawiając że klient się nie zna z własnej autopsji. Ja z hobby jestem krytykiem kulinarnym i człowiekiem który także gotuje (trzeba poznać aby oceniać)
Ewa T.

Ewa T. Sekretarz

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Stanisław G.:
Tak z ciekawości jak słyszę najlepsi szefowie kuchni to nasuwa mi się pytanie w jakich najlepszych restauracjach pracowali bo 3/4 kucharzy w Małopolsce uważa się za najlepszych i podje żurek knorra w hotelu 4* wmawiając że klient się nie zna z własnej autopsji. Ja z hobby jestem krytykiem kulinarnym i człowiekiem który także gotuje (trzeba poznać aby oceniać)

Zgadzam się w 100 a nawet w 200 procentach... niestety tzw. "kucharzy z torebki" jest mnóstwo, restauracji z tzw. górnej półki jeszcze więcej, a jak chce się zjeść coś dobrego, to pojawia się problem (albo przed jedzeniem ze znalezieniem czegoś naprawdę dobrej jakości, albo po jedzeniu z szybkim znalezieniem toalety). Kolejnym, niestety dużym problemem, jest chęć otwierania restauracji przez ludzi, którzy są "z zupełnie innej bajki"... a wtedy upilnowanie jakości jest wręcz niemożliwe... I stąd nasza inicjatywa... Jeśli zaś chodzi o kucharzy pracujących dla nas, to są to ludzie ogromnie doświadczeni i wielokrotnie nagradzani (między innymi na konkursie "Małopolski smak"), a co najważniejsze, ich praca wywołuje zadowolenie i uśmiechy wśród zadowolonych klientów, co jest dla nich i dla mnie ogromną satysfakcją... tym bardziej zgadzam się ze stwierdzeniem, że trzeba poznać i samemu ocenić...
Pozdrawiam serdecznie krytyka hobbystę ;)

Temat: PROFESJONALNY ZESPÓŁ POPROWADZI LUB PRZEJMIE RESTAURACJĘ

Ewa T.:
Stanisław G.:
Tak z ciekawości jak słyszę najlepsi szefowie kuchni to nasuwa mi się pytanie w jakich najlepszych restauracjach pracowali bo 3/4 kucharzy w Małopolsce uważa się za najlepszych i podje żurek knorra w hotelu 4* wmawiając że klient się nie zna z własnej autopsji. Ja z hobby jestem krytykiem kulinarnym i człowiekiem który także gotuje (trzeba poznać aby oceniać)

Zgadzam się w 100 a nawet w 200 procentach... niestety tzw. "kucharzy z torebki" jest mnóstwo, restauracji z tzw. górnej półki jeszcze więcej, a jak chce się zjeść coś dobrego, to pojawia się problem (albo przed jedzeniem ze znalezieniem czegoś naprawdę dobrej jakości, albo po jedzeniu z szybkim znalezieniem toalety). Kolejnym, niestety dużym problemem, jest chęć otwierania restauracji przez ludzi, którzy są "z zupełnie innej bajki"... a wtedy upilnowanie jakości jest wręcz niemożliwe... I stąd nasza inicjatywa... Jeśli zaś chodzi o kucharzy pracujących dla nas, to są to ludzie ogromnie doświadczeni i wielokrotnie nagradzani (między innymi na konkursie "Małopolski smak"), a co najważniejsze, ich praca wywołuje zadowolenie i uśmiechy wśród zadowolonych klientów, co jest dla nich i dla mnie ogromną satysfakcją... tym bardziej zgadzam się ze stwierdzeniem, że trzeba poznać i samemu ocenić...
Pozdrawiam serdecznie krytyka hobbystę ;)

Jak coś polecam się.
Tak troszkę z innej beczki ostatnio odkryłem że zwykły seler może być bardzo smacznym składnikiem głównym w kuchni

i coś na deser


Obrazek
Stanisław G. edytował(a) ten post dnia 06.06.10 o godzinie 11:38

Następna dyskusja:

Nowoczesna i dynamiczna fir...




Wyślij zaproszenie do