Tadeusz Reimus

Tadeusz Reimus trener, coach PCC,
konsultant,

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

chwała niebiosom za poczucie humoru - najlepszą broń na bufonów!

(Art, przytulanie... hmmm... to ja wolę te pokorne :)
Artur Kucharski

Artur Kucharski Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Tadeusz Reimus:
chwała niebiosom za poczucie humoru - najlepszą broń na bufonów!

(Art, przytulanie... hmmm... to ja wolę te pokorne :)
No i teraz ludzie zaczną gadać i zazdrościć ...na 100% :))

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Oooo, jaki dobry temat. Z bufonami się miało do czynienia, a jakże. A granicą dobrego smaku jest według mnie wypowiedzenie przez trenera na początku szkolenia "Jestem najlepszym/ najlepszą (i tu wstawiamy odpowiednie słowo: handlowiec, negocjator, znawca win, rekruter, trener, psycholog itp, itd.) w tym kraju" Słyszałam coś takiego nie raz :) Pozdrawiam trenerów z dystansem do siebie :)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Marta Chorzempa:
Pozdrawiam trenerów z dystansem do siebie :)
Pozdrawiasz nas mając dystans do siebie?? Hmmm.... ;)Przemysław Lisek edytował(a) ten post dnia 25.03.09 o godzinie 14:37
Artur Kucharski

Artur Kucharski Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Przemysław Lisek:
Marta Chorzempa:
Pozdrawiam trenerów z dystansem do siebie :)
Pozdrawiasz nas mając dystans do siebie?? Hmmm.... ;)Przemysław Lisek edytował(a) ten post dnia 25.03.09 o godzinie 14:37
Ja chce zobaczyc jak to wygląda w praktyce :))

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Przemysław Lisek:
Marta Chorzempa:
Pozdrawiam trenerów z dystansem do siebie :)
Pozdrawiasz nas mając dystans do siebie?? Hmmm.... ;)Przemysław Lisek edytował(a) ten post dnia 25.03.09 o godzinie 14:37

Tak, tak dywagacjami gramatycznymi można nieźle zabić czas :)
Przemysław Lisek

Przemysław Lisek Trener i konsultant
zarządzania
projektami

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Marta Chorzempa:
Przemysław Lisek:
Marta Chorzempa:
Pozdrawiam trenerów z dystansem do siebie :)
Pozdrawiasz nas mając dystans do siebie?? Hmmm.... ;)

Tak, tak dywagacjami gramatycznymi można nieźle zabić czas :)
Noblesse oblige :)
To był tylko taki niewinny żart trenera, którego w dzieciństwie tresowała z gramatyki polonistka ze starej, dobrej szkoły.

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Ostatnio mam / mialam do czynienia z takim bufonem . ale na cale /jego/ szczescie nie wytrzymal cisnienia i buuuu ... we wtorek ulecial z niego caly "dym" i zostal - maly slad w mojej swiadomosci - swoja drogą skąd to sie bierze ? Bufonem sie rodzi? Czy ksztaltuja "takich" rodzice ? Czy sam bufon sie ksztaltuje ?

:)
Aleksandra Czech

Aleksandra Czech trener oświatowy

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

:-) Bufoniaści rodzice kształtują małe bufony:-)A może byc tak - jak bufona nie kształtują rodzice to sam się kształtuje? Pewnie jest i tak, i tak:-) Wierze, ze jednak bufonem się zostaje..
Janusz K.

Janusz K. Ekspert rozwoju i
przyszłości firm,
struktur, systemów
or...

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Zgodnie z teorią, że ulubione gry, w które gra się z otoczeniem, ludzie dziedziczą...(Eric Berne się kłania..)
Agnieszka G.

Agnieszka G. Z-ca Dyrektora ds.
Personalnych,
Szkoleń i
Administracji,...

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

no juz sama nie wiem, czy bufon czy maly chlopczyk...
Tomasz Piotr Sidewicz

Tomasz Piotr Sidewicz Ponad 20 lat
doświadczeń w handlu
w tym 14 w handlu
zagra...

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Janusz K.:
Eric Berne się kłania..[/i])

Analiza transakcyjna RULEZ!!!!!

TPS

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Nie!
Nie przerzucę się na Kadarkę
Artur Kucharski

Artur Kucharski Zajmuję się rozwojem
ludzi i firm

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Teraz niekt sie nie przyzna - nikt nie jest bufonem, niekt nie jest zły, kaqżdy z nas kocha zwierzeta, pomaga staruszkom i dba o środowisko.

Co jakis czas jak czytam Wasze posty to robi mi sie źle, nie tylko w uczuciach... niestety.

Miłego

ps. jestem bufonem i egositą - i co teraz?

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

A czego się spodziewasz? Publicznego rozpinania rozporków?

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Artur Kucharski:

ps. jestem bufonem i egositą - i co teraz?

Artur to akurat jest jasne - tak jesteś :)
i co teraz?

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Bufonada, autokreacja, autolans to podstawa robienia szybkiej kariery w Polsce i na całym Świecie. To teraz moda. Na realizacji dobrego i profesjoanlnego autolansu można zaoszczędzić dużo pieniędzy!

Zobaczcie Palikota na ciągłym atakowaniu Naszego Prezydenta zrobił karierę nie inwestując grosza!

Np. Wojewódzki czy Szyman Majewski ten drugi nie ma nawet matury, a znają go wszyscy. Na patencia krytkowania Prezydenta niejedno zero zrobiło w Polsce karierę!

Rutowicz, Doda etc. wysokiej klasy lanserki! Zarobiły wielką kasę na bufonadzie i lansie.Dariusz Szul edytował(a) ten post dnia 26.03.09 o godzinie 09:26
Maciej Feliksiak

Maciej Feliksiak Przedsiębiorca

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Co jakis czas jak czytam Wasze posty to robi mi sie źle, nie tylko w uczuciach... niestety.

Miłego

ps. jestem bufonem i egositą - i co teraz?

Przyznaję, też jestem BUFONEM... I niektórzy mówią, że Bucem :D

konto usunięte

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Kariera = czarny PR wlasnej osoby ?
Maciej Feliksiak

Maciej Feliksiak Przedsiębiorca

Temat: Bufonada, autolans i granice dobrego smaku

Bycie bufonem stwarza komfort bezkarności :)

Następna dyskusja:

Cechy dobrego trenera




Wyślij zaproszenie do