Ilona
P.
Kierownik
Biura/Technolog
żywności,
Stowarzyszenie
Rzeźni...
Temat: Szkolenie " Etykietowanie (wyliczanie udziału składników...
STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZYzaprasza na warsztaty szkoleniowe
ETYKIETOWANIE ( WYLICZANIE UDZIAŁU SKŁADNIKÓW MIĘSNYCH
ORAZ WARTOŚCI ODŻYWCZEJ)
Nowe zadania i przykłady
Warszaty poprowadzi prof. Stanisław Gwiazda
Warsztaty odbędą się
w dn. 8.12.2015
w godz. 10.00- 15.30
w siedzibie Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP, ul. Miodowa 14,
00-246 Warszawa
Koszt warsztatów:
Promocyjna cena dla członków SRW RP – 360 zł netto +23% vat
(od 1 osoby + kolejne osoby z zakładu rabat 50%)
Firmy niezrzeszone w Stowarzyszeniu – 450 zł netto + 23% vat ( od osoby)
W cenie szkolenia obiad.
Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Zgłoszenia prosimy kierować na adres:
biuro@srw.org.pl lub na fax. 22 635 03 94 do 2 grudnia 2015
Wpłaty (do 4 grudnia) prosimy dokonywać na konto SRW RP: 02 1540 1157 2001 6612 0421 0001
Prof. dr hab. Stanisław Gwiazda
- Absolwent i wieloletni pracownik naukowo- dydaktyczny Wydziału Technologii Żywności SGGW w Warszawie. Autor i współautor ponad 150 publikacji naukowych
i kilku książek z zakresu technologii mięsa, chemii i technologii białek roślinnych oraz dodatków funkcjonalnych do żywności. Od 1994 roku związany biznesowo z przemysłem spożywczym. Obecnie dyrektor regionalny na Europę Centralną firmy Solae należącej do koncernu DuPont