Ilona P.

Ilona P. Kierownik
Biura/Technolog
żywności,
Stowarzyszenie
Rzeźni...

Temat: Szkolenie " Etykietowanie (wyliczanie udziału składników...

STOWARZYSZENIE RZEŹNIKÓW I WĘDLINIARZY



zaprasza na warsztaty szkoleniowe



ETYKIETOWANIE ( WYLICZANIE UDZIAŁU SKŁADNIKÓW MIĘSNYCH

ORAZ WARTOŚCI ODŻYWCZEJ)



Nowe zadania i przykłady

Warszaty poprowadzi prof. Stanisław Gwiazda



Warsztaty odbędą się

w dn. 8.12.2015

w godz. 10.00- 15.30



w siedzibie Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP, ul. Miodowa 14,

00-246 Warszawa



Koszt warsztatów:

Promocyjna cena dla członków SRW RP – 360 zł netto +23% vat

(od 1 osoby + kolejne osoby z zakładu rabat 50%)

Firmy niezrzeszone w Stowarzyszeniu – 450 zł netto + 23% vat ( od osoby)

W cenie szkolenia obiad.



Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.

Zgłoszenia prosimy kierować na adres:

biuro@srw.org.pl lub na fax. 22 635 03 94 do 2 grudnia 2015

Wpłaty (do 4 grudnia) prosimy dokonywać na konto SRW RP: 02 1540 1157 2001 6612 0421 0001



Prof. dr hab. Stanisław Gwiazda

- Absolwent i wieloletni pracownik naukowo- dydaktyczny Wydziału Technologii Żywności SGGW w Warszawie. Autor i współautor ponad 150 publikacji naukowych
i kilku książek z zakresu technologii mięsa, chemii i technologii białek roślinnych oraz dodatków funkcjonalnych do żywności. Od 1994 roku związany biznesowo z przemysłem spożywczym. Obecnie dyrektor regionalny na Europę Centralną firmy Solae należącej do koncernu DuPont