konto usunięte

Temat: Szkolenia na 2015 r. dla branży mięsnej

Serdecznie zapraszam
do zapoznania się z najnowszą ofertą szkoleń otwartych adresowaną do pracowników branży mięsnej

27.01.2015 - Wytyczne dotyczące deklaracji zawartości mięsa - Metoda Quid
29.01.2015 - Technologiczna przydatność dodatków w przetwórstwie mięsa

16-17.02.2015 - Standardy obsługi klienta w sklepie mięsnym z warsztatami układania towaru w ladzie
23.02.2015 - Reżimy sanitarne w obrocie przetworami i surowcem mięsnym
26.02.2015 - Przepisy sanitarno -weterynaryjne dotyczące produkcji karmy dla zwierząt domowych

2-3.03.2015 - Jak sprzedawać więcej mięsa i wędlin - rola handlowca w branży mięsnej
5.03.2015 - Metody kontroli jakości dla operatorów maszyn w branży mięsnej

13.04.2014 - Wycofanie produktów mięsnych z rynku w sytuacja kryzysowych, RASFF
23.04.2015 - Ocena i audytowanie dostawców w branży mięsnej

11.05.2015 - Kontrole urzędowe i nadzór inspekcji weterynaryjnej nad zakładami
18-19.2015 - Standardy obsługi klienta w sklepie mięsnym

15-16.06.2015 - Skuteczna motywacja pracowników, wyznaczanie celów i delegowanie zadań
18.06.2015 - Obowiązujące przepisy sanitarno-wet. w zakresie przekształcania produktów ubocznych w biogaz i kompost
________________________________________

Trenerami na szkoleniach są praktycy z wieloletnim doświadczeniem w branży, audytorzy, przedstawiciele Głównego Inspektoratu Weterynarii w Warszawie

Programy wszystkich szkoleń dostępne są na stronie http://www.polwita.pl