konto usunięte

Temat: Szkolenia 2016 dla branży mięsnej

Serdecznie zapraszam do zapoznania się z harmonogramem i do udziału w szkoleniach adresowanych do pracowników branży mięsnej.

PRZYŚLIJ ZGŁOSZENIE NA 2016 DO KOŃCA GRUDNIA 2015,
TO OTRZYMASZ 10% rabatu


STYCZEŃ 2016
20 stycznia - BRC 7 - aktualizacja wymagań w nowym wydaniu normy
22 stycznia- Bioasekurcja w przemyśle paszowym
25 stycznia - Zarządzanie alergenami w zakładzie branży mięsnej

LUTY 2016
1-2 luty - Standardy obsługi klienta w sklepie mięsnym z warsztatami układania towaru w ladzie
23 luty - Obróbka termiczna konserw mięsnych i produktów garmażeryjnych sterylizowanych
25-26 luty - Jak sprzedawać więcej mięsa i wędlin - rola handlowca w branży mięsnej

MARZEC 2016
2-4 marca - Wymagania dla zakładów zainteresowanych eksportem mięsa i produktów na rynek amerykański
7 marca - Materiały i dodatki paszowe

KWIECIEŃ 2016
5 kwietnia - Technologiczna przydatność dodatków w przetwórstwie mięsa
14-15 kwietnia- Skuteczna motywacja pracowników, wyznaczanie celów i delegowanie zadań.
18 kwietnia - Metody określania i formy prezentacji wartości odżywczej produktów mięsnych

MAJ 2016
12 maja - Zarządzanie alergenami w zakładzie branży mięsnej
17 maja - Metodyka kontroli jakości w przemyśle mięsnym
19-20 maja - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów mięsnych

CZERWIEC 2016
2-3 czerwca - Fachowa obsługa i sprzedaż telefoniczna
7 czerwca - Ocena i audytowanie dostawców w branży mięsnej

Więcej informacji o szkoleniach oraz formularz zgłoszeniowy dostępny jest na naszej stronie http://polwita.plTen post został edytowany przez Autora dnia 14.12.15 o godzinie 15:33