Anastasiia Sergeeva

Anastasiia Sergeeva Właściciel, Aleje
Moskiewskie Sp. z
o.o.

Temat: Poszukujemy: Kierownik zakładu produkcji żywności

Rozwijamy nowoczesny i nowy dla Polski produkt fast-foodowy – pielmieni. Pielmieni – to zamrożone pierożki z nadzieniem z mięsa surowego, które szybko się gotują i mają niezwykły smak.
Przygotowanie pielmieni wymaga innych warunków, niż pierogi, dlatego poszukujemy osoby kreatywnej, chętnej do rozwoju osobistego i gotowej na rozwiązanie wyzwań na co dzień.

Potrzebujemy osoby z doświadczeniem pracy w zakładzie produkcji żywności oraz w charakterze managera gastronomii, która podzieli naszą pasję i będzie gotowa rozwiać się razem z zespołem i naszą marką handlową.

Obowiązki
1. Organizacja działalności zakładu zgodnie z zasadami HACCP i wymaganiami technologii przygotowania pielmieni (w tym planowanie rozwoju zakładu, poszukiwanie nowego lokalu i przystosowanie go do potrzeb zakładu, współpraca z projektantami i wykonawcami);
2. Opracowanie planów działalności zakładu zgodnie z potrzebami firmy (rocznych, kwartalnych, miesięcznych);
3. Obliczenie i księgowanie wydatków, księgowanie faktur w systemie magazynowym, rejestracja zaliczek i ich rozliczenia oraz wszystkich innych dokumentów księgowych, inwentaryzacja magazynów;
4. Zatrudnienie i kontrola pracowników;
5. Zakupy materiałów dla produkcji i technicznej obsługi zakładu, komunikacja z kontrahentami w tej sprawie;
6. Magazynowanie półproduktów oraz dostawa ich do magazynu;
7. Uczestnictwo w wyrobnictwie produkcji;
8. Opracowanie receptur dla nowych produktów.

Wymagania
1. Wykształcenie wyższe (technologia żywności), szczególne w zakresie organizacji działalności zakładów gastronomicznych z używaniem surowego mięsa (jeśli wykształcenie uzyskano poza Polską, potrzebny jest dodatkowy dyplom zakończenia szkoły policealnej w Polsce oraz znajomości wymagań sanitarnych i weterynaryjnych w UE);
2. Doświadczenie pracy nie mniej niż 5 lat;
3. Znajomość MS Office i programów magazynowych;
4. Prawo jazdy kat. B.

Mile widziane:
1. Znajomość podstaw rachunkowości;
2. Znajomość kuchni rosyjskiej albo ukraińskiej;
3. Znajomość języka rosyjskiego;

Zapraszam do kontaktu: as@pielmien.pl