Hanna Półtorak

Hanna Półtorak właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa

Temat: szkolenie MInimum sanitarne

Szkolenie nt. Minimum sanitarne dla pracowników przygotowujących i wydających posiłki w zakładach żywienia zbiorowego i w firmach gastronomicznych przygotowujących posiłki dla jednostek oświatowych
Termin szkolenia 22.03.2014 w godzinach 10.00-14.00

Miejsce szkolenia Warszawa ul. Bagno 2 (Szkoła języków obcych ARCHIBALD)

Szkoleniowcy: mgr inż. Hanna Półtorak, mgr Anna Różyk

Szanowni Państwo pragniemy zaprosić Państwa na szkolenie poświęcone zagadnieniom związanym z prawidłowym przygotowywaniem i dystrybucją posiłków. Szkolenie skierowane jest do osób przygotowujących posiłki w jednostkach oświatowych oraz ajentów stołówek szkolnych i firm cateringowych przygotowujących posiłki dla jednostek oświatowych Na szkoleniu zwrócimy uwagę uczestnikom na najważniejsze zagrożenia występujące podczas pracy z żywnością, które nie kontrolowane mogą doprowadzić do zatrucia pokarmowego.
Program szkolenia 1 dzień cztery godziny zegarowe

- Choroby przenoszone drogą pokarmową

- Zanieczyszczenie środka spożywczego

- Higiena osobista pracownika

- Dobra Praktyka Higieniczna i Produkcyjna w kuchni

- Zasady prawidłowego porcjowania i dystrybucji posiłków

- Podstawowe zasady racjonalnego żywienia.


Szkolenie jest odpłatne informacje o cenie szkolenia udzielaną są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl l

Zgłoszenia na szkolenie przyjmowane są do dnia 12.03.2014