Hanna
Półtorak
właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa
Temat: szkolenie MInimum sanitarne
Szkolenie nt. Minimum sanitarne dla pracowników przygotowujących i wydających posiłki w zakładach żywienia zbiorowego i w firmach gastronomicznych przygotowujących posiłki dla jednostek oświatowychTermin szkolenia 22.03.2014 w godzinach 10.00-14.00
Miejsce szkolenia Warszawa ul. Bagno 2 (Szkoła języków obcych ARCHIBALD)
Szkoleniowcy: mgr inż. Hanna Półtorak, mgr Anna Różyk
Szanowni Państwo pragniemy zaprosić Państwa na szkolenie poświęcone zagadnieniom związanym z prawidłowym przygotowywaniem i dystrybucją posiłków. Szkolenie skierowane jest do osób przygotowujących posiłki w jednostkach oświatowych oraz ajentów stołówek szkolnych i firm cateringowych przygotowujących posiłki dla jednostek oświatowych Na szkoleniu zwrócimy uwagę uczestnikom na najważniejsze zagrożenia występujące podczas pracy z żywnością, które nie kontrolowane mogą doprowadzić do zatrucia pokarmowego.
Program szkolenia 1 dzień cztery godziny zegarowe
- Choroby przenoszone drogą pokarmową
- Zanieczyszczenie środka spożywczego
- Higiena osobista pracownika
- Dobra Praktyka Higieniczna i Produkcyjna w kuchni
- Zasady prawidłowego porcjowania i dystrybucji posiłków
- Podstawowe zasady racjonalnego żywienia.
Szkolenie jest odpłatne informacje o cenie szkolenia udzielaną są mailowo poltorak@haccp-gmp.home.pl l
Zgłoszenia na szkolenie przyjmowane są do dnia 12.03.2014