Hanna
Półtorak
właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa
Temat: SANEPID w KUCHNI PRZEDSZKOLA i SZKOŁY
Warsztaty szkoleniowe nt: SANEPID w kuchni przedszkola i szkołyWarszawa 05.04.2013 godz. 10.00-14.00
Szkolenie dedykowane jest dyrektorom przedszkoli i osobom odpowiedzialnym za przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z wymaganiami pracowników Inspekcji Sanitarnej stawianych kuchniom przedszkoli
Program szkolenia
1. Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna w kuchni
2. Kontrola SANEPID czyli na co zwracają uwagę inspektorzy
3. Obowiązki osób odpowiedzialnych za żywienie zbiorowe w jednostkach oświatowych
4. Rola prawidłowego odżywiania dzieci w wieku przedszkolnym w świetle najnowszych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia
5. Planowanie jadłospisów :wartość energetyczna i odżywcza posiłków szkolnych
Zapisy na szkolenie do dnia 31.03.2013 (zgłoszenia na mail poltorak@haccp-gmp.home.pl)
Informacje na temat kosztów szkolenia udziela organizator szkolenia Hanna Półtorak (poltorak@haccp-gmp.home.pl) tel 503 95 82 93
kOSZT UDZIAŁU W SZKOLENIU 250 ZŁ NETTO + 23% vat