Marcin Dyrda

Marcin Dyrda GastroWiedza.pl,
jedna z najlepszych
polskich firm z
dzie...

Temat: Wybór koncepcji przy planowaniu działalności gastronomicznej

Wybór koncepcji przy planowaniu działalności gastronomicznej ma kolosalny wpływ na rozwój sprzedaży i przyszłe wyniki finansowe. Decyzja o tym, do kogo jest skierowana oferta lokalu gastronomicznego i w konsekwencji co i w jaki sposób będzie oferowane przyszłym Gościom powinno być starannie przemyślana. Uwzględnienie uwarunkowań rynkowych, preferencji grup docelowych, działań konkurencji oraz charakterystyki lokalu zabiera na początku trochę czasu i wymaga wydatków. Za to zwiększa w sposób istotny szansę osiągnięcia sukcesu.
http://gastrowiedza.pl/baza-wiedzy/artykul/wybor-miejs...
Kontakt:
Strona: http://gastrowiedza.pl
E-mail: biuro@gastrowiedza.pl
Tel: 664-578-090