Maria Musiał ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ
Temat: Bezpłatne szkolenie "Specjalista ds. HACCP"
Centrum Rozwoju Społeczno Ekonomicznego zaprasza na bezpłatne szkolenie na temat „Specjalista ds. HACCP”.Celem szkolenia jest podniesienie kwalifikacji pracowników małopolskiego sektora spożywczego.
Adresaci: zaproszenie kierujemy do osób zainteresowanych zdobyciem cennej wiedzy na temat systemu HACCP, w tym właścicieli i pracowników firm związanych bezpośrednio lub pośrednio z produkcją, przetwarzaniem, hodowlą i handlem żywnością. Zachęcając pracownika do uczestnictwa w szkoleniu zyskacie Państwo wykwalifikowaną kadrę, która wykorzysta nabytą wiedzę w miejscu pracy !
Na bezpłatne szkolenia w ramach projektu zapraszamy:
- osoby które ukończyły 45 rok życia
- pracują (dowolny rodzaj umowy)
- posiadają wykształcenie co najwyżej średnie
- mieszkają w Małopolsce
Organizatorzy zapewniają bezpłatne:
- 96 godzin szkolenia
- wyżywienie podczas szkolenia
- materiały dydaktyczne
- wykwalifikowaną kadrę
- uzyskanie tytułu „Specjalisty ds. HACCP”
Termin szkolenia: szkolenia rozpoczną się w kwietniu 2009 r. i odbywać się będą w trybie weekendowym, co dwa tygodnie, w godz. 8.00-15.00
Miejsce realizacji szkolenia: Tarnów oraz Kraków
Prowadzący szkolenie: osoba posiadająca doświadczenie w zakresie szkolenia i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP
Program szkolenia: obejmuje 96 godz. zajęć praktycznych i teoretycznych, w tym: wymagania prawa żywnościowego, zasady GMP/GHP, jak wdrażać/modyfikować HACCP, zasady opracowywania dokumentacji, środki kontroli systemu HACCP, analiza zagrożeń bezpieczeństwa żywności, wymagania Codex Alimentarius i normy Duńskiej, audyty wewnętrzne, doskonalenie systemu HACCP.
Liczba miejsc ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń!
Szkolenie jest bezpłatne! Koszt szkolenia za osobę w całości jest finansowany ze środków
Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu prosimy o kontakt:
Maria Derżko, tel. +48 663 049 347, e-mail: maria.derzko@gmail.com