konto usunięte

Temat: Czy znasz wskaźnik rentowności swojego lokalu..?

W celu obliczenia wskaznika rentownosci naszego lokalu nalezy wykonac nieskomplikowane dzialanie matematyczne:

zysk przed opodatkowaniem dzielimy na obrót a nastepnie mnozymy x 100%

Oczywiscie na poczatek polecam skale miesięczna.W przyszlosci jednak sugeruje monitoring tego najwazniejszego wskaznika dosc regularnie.

Średnia w Europie w branzy restauracyjno - rozrywkowej ( restauracje,kluby,bary,itp)to 65%-80%
Zwiekszenie wskaznika o jeden procent przekłada sie na zwiekszenie zysków o 1-2% w zależnosci od charakterystyki obiektu,lokalu i jego conceptu.

Chcesz dowiedziec sie jak go zwiekszyć?
zapraszam na niezobowiazującą rozmowe przy kawie.

Przemysław Kaczmarski
Venues & Events Consultant
liconsultancy.com

Temat: Czy znasz wskaźnik rentowności swojego lokalu..?

Wskaźnik rentowności to jedna sprawa ale ocena całego biznesu to w zasadzie istota sprawy.
Pod adresem http://conceptteam.pl/bank-wiedzy/ znajdziecie do pobrania dokument: Czy potrzebujecie do pomocy Restaurant Coach? zapraszam do pobrania i wypełnienia.

Jeśli wynik będzie niezadowalający zapraszam do kontaktu z Naszą firmą. Wystarczy wysłać e mail na dres newbusiness@conceptteam.pl

Conceptteam jest firmą silnie osadzoną w gastronomii, wspieraliśmy i wspieramy wiele biznesów gastronomicznych zarówno sieciowych jak i jednostkowych.

Następna dyskusja:

Czy chcesz aby Twoja firma ...




Wyślij zaproszenie do