konto usunięte
Temat: Mięso na eksport -Rosja ,Ukraina
OfertaProdukty mięsne
1. Mięso wieprzowe:
1. półtusze wieprzowe chłodzone i mrożone klas E i UR,
2. elementy z rozbioru: słonina grzbietowa, słonina drobna w kulkach, mięso drobne(triming) 50/50, 60/40, 70/30, 80/20, skórka, podgardle, szynka, karkówka, boczek, polendwica, schab,
- podroby: serca, wątroba, uszy, nogi, głowy, ogony, uszy, farsz MDM.
2. Mięso wołowe:
1. ćwierci kompensowane chłodzone i mrożone z byków i krów,
2. elementy z rozbioru: rozbet, ligawa, zrazowa górna, zrazowa dolna, polędwica, mięso drobne (triming) 80/20, 70/30, 60/40,
3. podroby: serca , wątroba, nerki, nerki, ogony, jądra, nogi.
3. Mięso drobiowe:
1.kurczaki na grill, kury rosołowe,
2. elementy z rozbioru: pierś z kurczaka, kupry, skrzydełka, ćwiartka kurczaka, udo, podudzie, biodro, porcje rosołowe, farsz kurzy, serca, wątroba, żołądki, skórki, mięso odkostnione,
3. tusze z indyka,
4. elementy z rozbioru: pierś z indyka, kupry, skrzydełka, ćwiartka indyka,udo, podudzie, biodro, porcje rosołowe, farsz indyczy, serca, wątroba, żołądki, skórki,
5. tusze gęsi,
6. tusze kaczek.
Wyroby gotowe
1.Wyroby mięsne:
1. Wędliny drobiowe, wieprzowe, wołowe w opakowaniach vacum, osłonkach barierowych, workach w gazie obojetnym chłodzone lub mrożone.
2. Konserwy mięsne (wołowe, wieprzowe) 300g i 400g.
3. Pasztety drobiowe (z kurczaka, indyka, gesi) 150g i 290g.
4. Dania gotowe w puszkach 900ml: flaki, pulpety, fasolka po bretońsku, zupa grochowa.
Ofertę cenowa podamy po otrzymaniu zapytania ofertowego- LOI,uwzględniającego ilości,częstotliwość oraz miejsce dostaw/odbioru
e-mail:rozrooba@wp.pl