Agnieszka Komła

Agnieszka Komła szef kuchni,
Kulinarna
Przyjemność w Sercu
Polski

Temat: Bezpłatne szkolenie pod okiem mistrzów sztuki kulinarnej!!!

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym projekcie "Kulinarna przyjemność w sercu Polski"

Tylko z nami będziesz miał niepowtarzalną okazję doskonalić swoje umiejętności u najwyżej cenionych i utytułowanych mistrzów kulinarnego rzemiosła, takich jak: Artur Grajber, Michał Tkaczyk, Krzysztof Szulborski, Adam Michalski, dr. hab. Agnieszka Wierzbicka, prof. SGGW .

Elitarny kurs, sprawi, że Twoje menu osiągnie europejski poziom. Świeże smaki, światowe standardy, mistrzowska technika przyrządzania, nowe trendy i elegancja w każdym calu – tego wszystkiego nauczą Cię prawdziwi mistrzowie sztuki kulinarnej.

W trakcie dziewięciodniowego cyklu szkoleń zdobędziesz nowe umiejętności z zakresu aktualnej sztuki kulinarnej, przygotowania potraw z mięsa czerwonego, kuchni Fusion, kuchni polskiej w nowych aranżacjach, kuchni regionalnej.

W ramach szkolenia otrzymasz bezpłatnie : profesjonalny fartuch ochronny, materiały piśmiennicze, nocleg i wyżywienie, ubezpieczenie od NNW.

Do udziału w szkoleniu zapraszamy osoby zatrudnione w gastronomii na terenie województwa mazowieckiego w grupie wiekowej powyżej 45 roku życia.

Do udziału w tym elitarnym przedsięwzięciu zostanie zaproszonych jedynie 60 osób,
więc jeśli jesteś zainteresowany - nie zwlekaj!- Zgłoś się już dziś !!!


Informacje i zapisy

szkolenia@pzpbm.pl tel.664 804 731

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego