Katarzyna
Gościańska
Specjalista ds.
Marketingu,
easyFairs Polska Sp.
z o.o.
Temat: Targi FOOD-to-GO w Gdańsku
Zapraszam do udziału w IV Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Targi odbędą się 05.02-06.02.2014 w hali Amber Expo w Gdańsku.Targi FOOD-to-GO to wydarzenie, które na stałe wpisało się w kalendarz najważniejszych imprez gastronomicznych w branży.
Profil Wystawców:
- Urządzenia i wyposażenie dla gastronomii, lodziarni i pizzerii.
- Maszyny pakujące i opakowania do dań na wynos.
- Produkty i półprodukty spożywcze.
- Dodatki do dań.
- Przyczepy i urządzenia mobilne dla gastronomii.
- Środki higieny i systemy utrzymania czystości.
Nowością tegorocznej edycji będzie Strefa DESEROWE INSPIRACJE, do której zapraszamy producentów i dystrybutorów:
- Urządzeń dla cukierni i lodziarni.
- Urządzeń do produkcji lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów.
- Koncentratów smakowych i dodatków do lodów.
- Dodatków piekarskich i cukierniczych.
- Dekoracji i galanterii cukierniczej.
IV edycja targów FOOD-to-GO kontynuuje temat nietolerancji glutenu oraz braku odpowiedniego menu w restauracjach dla osób na diecie bezglutenowej. Patronem merytorycznym wydarzenia zostało Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.
Nie zabraknie również Strefy Produktów Regionalnych, która z pewnością zachwyci swoimi wyjątkowymi smakami i zainspiruje odwiedzających.
Nieodłącznym elementem targów easyFairs są seminaria learnShops™, które stanowią wartościowe źródło wiedzy o branży oraz wgląd w najnowsze trendy technologiczne. Goście targów dowiedzą się jak dostosować ofertę do wzrastających standardów.
Goście specjalni wydarzenia:
Małgorzata Weber – Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego, specjalista „stylu angielskiego”, autorka podręczników „Pomysły i sposoby na dekoracje tortów” i „Od pomysłu do realizacji”.
Jola Słoma & Mirek Trymbulak – autorzy książek kucharskich oraz 12 serii programu kulinarnego ATELIER SMAKU na antenie Kuchni +
Szczegóły na http://www.easyfairs.com/pl/ftg2014