Grzegorz Skalmowski

Grzegorz Skalmowski Eko Snails Garden &
Bistro Ślimaka

Temat: Snails Caviar - Nowośc!!!- poszukujemy odbiorców...

Snail Caviar

Gospodarstwo „Snails Garden” zajmuje chowem i reprodukcją lądowych ślimaków jadalnych. Ferma położona jest w ekologicznym regionie Warmii i Mazurach, uznawanym płucami Polski.
Ślimaki hodowane są w specjalny środowisku w którym występuje bujna roślinność i naturalna poranna rosa.
Dodatkowe mieszanki paszowe sporządzane są z wyselekcjonowanych ekologicznych ziaren zbóż z domieszka specjalnych ziół.
Mięczaki doglądamy osobiście, oferując przy tym mięso i jajeczka dla wyszukanych smakoszy, aby sprawić im największą przyjemność!

Poświęcone 5 lat badań, udoskonalanie sztuki przetwarzania i techniki chowu, przyczyniło się do stworzenia wyselekcjonowanych jaj ślimaczego kawioru.
Każdy ślimak znosi raz w roku średnio około 100 jaj, co stanowi około 4 gramów.
Z wielką cierpliwością jesteśmy zobowiązani do zebrania jajeczek jedno po drugim, a następnie, po skrupulatnym czyszczeniu, sortowaniu, myjemy je ręcznie, tak aby zachować tylko jaja dobrej jakości. Dlatego, w celu wyprodukowania kilograma kawioru z jaj ślimaków, potrzeba około 26000 sztuk starannie wybranych lśniący białych perłowych jajeczek.

Następnym krokiem jest laboratorium przetwarzania, gdzie poddawane są procesowi leżakowania w solance najwyższej jakości. Tu wyodrębniony został smak o niepowtarzalnej nucie leśnego deszczu z grzybowo dębowym posmakiem, przeplatający się zapachem i aromatem naturalnych ekologicznych lasów regionu Warmii i Mazur.

Pakowanie i przygotowywane jest zgodne z normami Wspólnoty Europejskiej przy udziale wyspecjalizowanego zakładu produkcyjnego.
Snails Caviar dostępny jest w małych przezroczystych 30 gramowych słoiczkach, zamkniętych próżniowo w temperaturze + / - 4 °C, co daje gwarancje bezpieczeństwa sanitarnego i pozwala na zachowanie subtelnego aromatu kawioru.

EXCLUSIV AROMAT

Twoja wyobraźnia będzie odczuwała nowe źródeł inspiracji.
Doświadczając delikatnego smaku, zaskakując się nowym wyrażeniem małych perełkowych kulek, wybuchających w Twoim podniebieniu, przygotuj się na rozkwit subtelnego savours.

Możesz cieszyć się ślimaczym kawiorem bez niczego lub dotknąć go odrobiną śmietany i delektować się nim z łyżki, lub na toście. Można również użyć twórczej iskry na delikatne przygotowywania posiłków.

Ślimaczy kawior z całą pewnością zostałby uznany w Starożytności „Ambrozją” rozpływającą się w ustach, dającą moc ciału i umysłowi!

Aby skosztować Snails Caviar!
Wyciąć cienkie kwadraty chleba żytniego.
Top je z odrobiną śmietany dwukrotnie.
Połóż ślimaczy kawior ziarna na górę.
Pieprz i lekko je dodać odrobiną Guérande de sel.
Podać z białym winem z winorośli lub szampanem Brut.

Unikaj używania srebrnych sztućców. Ważną rzeczą jest, aby kosztować kawior w plusowej temperaturze. Lepiej wyjąć słoiczek z lodówki godzinę wcześniej i otworzyć go w ostatniej chwili.

To druga produkcja na świecie...!
Sprawdź sam!!!

Snails Garden
tel.:+ 48 698 388 531
e-mail:snailsgarden@wp.eu

konto usunięte

Temat: Snails Caviar - Nowośc!!!- poszukujemy odbiorców...

Chiny
Jesli masz budzet na ten cel, zapraszam cie do Guangzhou. Tu sa tak wysmienite restauracje , po prostu trudno to opisac. Poza tym jest tez Honk Kong, . Sa to dwa wielkie miasta ktore maja kilkaset bardzo excluzywnych rstauracji, gdzie mozesz zjesc najwspanialsze cuda swiata.
Peter
Grzegorz Skalmowski

Grzegorz Skalmowski Eko Snails Garden &
Bistro Ślimaka

Temat: Snails Caviar - Nowośc!!!- poszukujemy odbiorców...

Kuszace zaproszenie, przemysle to...!

konto usunięte

Temat: Snails Caviar - Nowośc!!!- poszukujemy odbiorców...

Jest masa ludzi ktorzy szukaj wyzwan czemu czekac?????
Jesli nie byles w Chinach przyjedz zobacz na wlasne ,...... uszy
peter

Następna dyskusja:

Chemia gospodarcza, kosmety...




Wyślij zaproszenie do