konto usunięte
Temat: SZKOLENIA
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na przygodę z systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności czyli:
PEŁNOMOCNIK I AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 (w tym PN-EN ISO 22000:2006+ISO/TS 22002-1:2009)
Terminy* | lokalizacje:
14-15.12 | Poznań
14-15.12 | Łódź
17-18.12 | Bydgoszcz
19-20.12 | Katowice (zapraszamy studentów)
*Terminy mogą ulec zmianie – aktualne kalendarze na http://LIJ.com.pl
KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych ze standardem FSSC 22000
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu: FSSC 22000 | ISO 22000 | HACCP | BRC | IFS
Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy certyfikaty poświadczające kwalifikacje zarządcze – tak niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym | opakowaniowym | farmacji
RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Blok tematyczny – schemat certyfikacji FSSC 22000
- Zagadnienia związane z systemem HACCP, GHP, GMP
- Programy wstępne PRP wg ISO/TS 22002-1
- Omówienie i interpretacja wymagań normy ISO 22000
2. Blok tematyczny - Audit wg wymagań normy ISO 19011
- Zasady i techniki auditowania wg ISO 19011
- Projektowanie auditu – określenie celów auditów | planowanie auditów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników auditu – niezgodności | spostrzeżeń
- Prowadzenie auditów
- Działania poauditowe – ustalanie niezgodności | raport auditu | działania korygujące | zapobiegawcze
Szczegóły na stronie tematycznej szkolenia
Program | cennik
Zgłoszenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
e-mail: info@LIJ.com.pl
tel.: +48 880 18 14 26