Marta
Sosińska
Trenerka,
Specjalista HR,
Coach
Temat: bezpłatne szkolenia z FOOD DESIGNU w Poznaniu
Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej realizuję projekt szkoleniowy w 100% sfinansowany przez UE skierowany do branży gastronomicznej, hotelarskiej oraz spożywczej.Projekt dotyczy FOOD DESIGNU, a jego celem jest nabycie przez uczestników wiedzy i umiejętności w zakresie budowania przewagi biznesowej i konkurencyjności na rynku w oparciu o innowacje wykorzystujące FOOD DESIGN.
Program szkolenia
A.BIZNESOWE ASPEKTY WPROWADZANIA INNOWACJI NA RYNEK
1. Zarządzanie innowacją. Design jako narzędzie tworzenia innowacji
2. Kreowanie tożsamości marki
3. Nowoczesne i indywidualne standardy obsługi klienta:
B. FOOD DESIGN – PROJEKTOWANIE PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
1. Food design. Projektowanie produktów żywnościowych i usług gastronomicznych
2. Trendy w branży spożywczej i gastronomicznej
3. User experience. Projektowanie doświadczeń konsumenckich w branży produktów żywnościowych i usług gastronomicznych
C. RÓWNOŚCI SZANS W BRANŻY – STEREOTYPY I MOŻLIWOŚCI ICH ZWALCZANIA
D. DORADZTWO INDYWIDUALNE
Projekt skierowany jest do pracowników w wieku do 25 roku życia i powyżej 50 roku życia zatrudnionych w ramach umowy o pracę w branżach spożywczej, hotelarskiej i gastronomicznej mieszkających lub zatrudnionych na terenie województwa wielkopolskiego.
Informacje o projekcie: http://www.podyplomowe.pl/swps-training/szkolenia-z-ue
W razie pytań proszę o kontakt.
Pozdrawiam,
Marta Sosińska-Piotr
+48 609 107 722