Kamila Ptaszkiewicz Inspektor
Robert
P.
specjalista ds
systemów zarządzania
jakoscią,
specjalista...
Temat: Monitorowanie temperatury produktu gotowego HACCP
Wziąłbym pod uwagę warunki przechowywania, czy można do momentu wydania zapewnić odpowiednie warunki. Jeżeli stwierdzisz że do momentu wydania temperatura może ulec obniżeniu, nalżey zweryfikować plan haccp, może wprowadzić dodatkowe urządzenia podgrzewające.Reasumując - wprowadziłbym pomiar przed wydaniem w obu przypadkach na jakis czas i przeanalizował wyniki.
Podobne tematy
-
System HACCP » Wpływ systemu HACCP na bezpieczeństwo żywności -
-
System HACCP » Wycofanie produktu z rynku -
-
System HACCP » Szkolenie HACCP Online -
-
System HACCP » HACCP w budce z lodami -
-
System HACCP » Zapraszam na szkolenie pełnomocnik i auditor wewnętrznego... -
-
System HACCP » Auditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem... -
-
System HACCP » system HACCP w przedszkolach -
-
System HACCP » innowacyjna platforma do wdrażania HACCP -
-
System HACCP » HACCP w produkcji soków -
-
System HACCP » Komputerowa dokumentacja haccp -
Następna dyskusja: