Anna Piotrowska MBA in HR
Temat: Pakiet dla singli nad morzem
Najbliższy termin pakietu:06-09.11.2012
W programie m.in.:
Wieczorek zapoznawczy – kolacja w towarzystwie szefa kuchni i sommeliera
Gotowanie z Szefem Kuchni z degustacją win – przygotowywanie sushi, deserów oraz innych potraw nową , niezwykle modną techniką sous vide
Zabiegi SPA i korzystanie z Centrum Rekreacyjnego (na wyłączność)
Ognisko na plaży
Wizyta w stadninie koni – możliwość nauki jazdy konnej lub przejażdżki bryczką
Impreza na basenie z przekąskami
Dyskoteka
http://villahoff.pl
Gotowanie pod okiem Mateusza Malinowskiego - Szefa Kuchni Villa Hoff wellness&spa.
Doświadczenie zaczął zdobywać w restauracji U „Wentzla” na stanowisku kucharza, gdzie po raz pierwszy wykazał się gotując dla Aleksandra Kwaśniewskiego. To tam zaczął rozwijać swoje umiejętności przy przygotowywaniu dań na tak wysokim poziomie. Restauracja U „Wentzla” jako jedna z pierwszych w Polsce otrzymała „widelec” w rankingu przewodnika Michelin, za jego kadencji.
Jednak dopiero Restauracja w Hotelu Pod Różą naprawdę nauczyła go czym jest szeroko pojęta kuchnia europejska. Praca z najlepszymi kucharzami z Włoch, Francji i Belgii wpłynęła na późniejszy rozwój w tym kierunku. Obecność takich osobistości jak Jan Paweł II, Benedykt XVI, czy Cesarz Japonii z pewnością wywarła duży wpływ na jakość serwowanych dań.