Hanna
Półtorak
właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa
Temat: food truck, lokale gastronomiczne, kontenery - Szkolenie...
Warsztaty szkoleniowe nt. Moja Gastronomia od czego zacząćWarszawa 15.09.2014
czas trwania warsztatów 10.00- 14.00
Na szkolenie zapraszamy osoby zainteresowane rozpoczęciem działalności gastronomicznej (gastronomia mobilna, kontenery gastronomiczne, lokale)
Program szkolenia
1. Przyczepa, kontener czy lokal - o czym pamiętać decydując się na tego typu działalność ………………
2. Dobór wyposażenia i ustawienie go w ciągi technologiczne
3. Dobra Praktyka Higieniczna i Dobra Praktyka Produkcyjna czyli wymagania SANEPID w zależności od rodzaju prowadzonej działalności gastronomicznej
4. Rejestracja w SANEPID krok po kroku
Miejsce szkolenia sala szkoleniowa firmy HACPASZ ul Bagno 2 Warszawa. Zapisy do dnia 10.09.2014
Koszt udziału jednej osoby 250 zł netto + 23% VAT – 307,50 zł brutto
Koszt udziału więcej niż jedna osoba (zgłoszenie grupowe) 250 zł netto + 23% VAT cena podstawowa + 100 zł netto + 23% VAT za każdą następną osobę
Dane do kontaktu:
HACPASZ Hanna Półtorak
Pawlaczyka 1/47, 02-790 WARSZAWA
Tel. 503 95 82 93
poltorak@haccp-gmp.home.pl
http://haccp-gmp.com.p