Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

jest to dobry pomysł:) Zapraszam. Moja kuchnia może byc tym miejscem:)

Udanego gotowania życzę!

konto usunięte

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

szkoda ze mieszkam taki kawał od stolicy:)
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

Moze warto przyjechac:)

konto usunięte

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

nie znam dnia ani godziny:)
Edyta Floras

Edyta Floras Trener on-line /
Konsultant ds.
marketingu

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

to może przynajmniej jakieś warsztaty on-line ?
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

ale gotowanie to probowanie, zapachy i całej tej przyjemnosci chcecie sie pozbawic?:)

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

O, ja też chętnie pogotuję :)
witam wszystkich
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

proponuje zatem zebrać sie i w 3 weekend marca zapraszam:)

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

trzeci weekend marca mi pasuje :)
są jeszcze jacyś chętni?
Anna Krasucka

Anna Krasucka PIĘĆ SMAKÓW Akademia
Odżywiania dla
Zdrowia i tłumacz
prz...

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

witam wszystkich i ciesze sie b, ze znalazłam grupę o med chin :) i mogę poczytać tyle ciekawych wypowiedzi.
z moja przyjaciółką założyłyśmy jakiś czas temu Akademie Zdrowego Odżywiania TaoZdrowia i organizujemy warsztaty gotowania wg Pieciu Przemian. I uświadamiamy o tym wszystkim, o czym tu piszecie - co jeść, jak przygotować (gotujemy) i tez trochę teorii. Wywiązują sie ciekawe dyskusje np. jaki wpływ ma Piec Przemian na nasze cale życie - bo to pewna filozofia życiowa, a nie tylko staniecie nad garnkiem i upitraszenie czegoś.
Zapraszam na nasza stronę: http://taozdrowia.pl

i pozdrawiam serdecznie :)
Edyta Floras

Edyta Floras Trener on-line /
Konsultant ds.
marketingu

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

mnie również pasuje ten termin :D
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

No to jeszcze z dwie osoby i możemy sie spotykać:))

U mnie na talerzu dynia od kilku dni - element ziemi musialam wzmocnic:)
A co w Waszych garnkach?

Serdecznosci!
Sylwia.

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

W moim w ostatnim tygodniu dużo kaszy jęczmiennej. Ale to trochę przypadkiem, w gotowaniu bardziej kieruję się tym na co mam akurat ochotę ;)
Edyta Floras

Edyta Floras Trener on-line /
Konsultant ds.
marketingu

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

a potraficie mi powiedzieć jak to jest z różnymi przyprawami - np takie warzywko (vegeta)
czy można przyporządkować takie przyprawy którejś z przemian?

konto usunięte

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

vegeta z przemiany słonej ale nie polecam tej chemii:-)
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

ja osobiscie mocno unikam takich chemicznych mieszanek a zioła staram sie kupowac w ekologicznych sklepach. W Złotych tarasach jest sklep gdzie glownie sie zaopatruje - ziola kupuje z Daru Natury. A jak sie da uzywam świezych.
Ostatnio kupilam w doniczce tymianek cytrynowy! Genialny do twarogu:)

serdecznosci!

konto usunięte

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

świeża bazylia w listkach... miodzio:-D
Edyta Floras

Edyta Floras Trener on-line /
Konsultant ds.
marketingu

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

a jak przyrządzacie np rosół - odkąd pamiętam w moim domu była vegeta lub maggi i to nadawało specyficznego smaku - próbowałam bez chemii i wychodzi mi woda :(

konto usunięte

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

jak bez chemii a ma byc dobry smak to trza dodać: wołowina, indyk, łapki bądź skrzydełko z kurczaka(mają dużo kolagenu) i sporo warzyw nie mówiąc o przyprawach, wtedy gites rosół murowany:-)
Sylwia G.

Sylwia G. Counselling&Personal
Development

Temat: gotowaniec wg 5-ciu przemian żywiołów

potwierdzam:) Jak cchesz rosol jak u mamy to musi być mięso, dobra wolowina i kurczak:)
Ja mięsa nie jem od jakiegos czasu i gdybym nie sprobowala gotowac zup na samych warzywach nie uwierzylabym ze mogą miec fantastyczny smak bez miesa:)
W zimne dni zachecam Was do gotowania własnie zup - rozgrzewają i dodaja energii:)

Następna dyskusja:

Pięć Przemian




Wyślij zaproszenie do