konto usunięte
Temat: SZKOLENIA, TARGI, WYDARZENIA...
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI zaprasza na marcową przygodę z zarządzaniem bezpieczeństwem żywności:AUDYTOR WEWNĘTRZNY GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY BRC v7 (w tym HACCP) - nowa wersja!
Terminy:
Gdańsk 19-20.03 – Już potwierdzone - GWARANTOWANE! :
Bydgoszcz 26-27.03
Poznań 28-29.03
Wrocław 30-31.03
KORZYŚCI DLA FIRMY
- Prosty i przyjazny w odbiorze przekaz treści związanych z nowym standardem BRC v7
- Praktyczne aspekty pozwalające wprost wdrożyć omówione rozwiązania w przedsiębiorstwie - cenimy wygodę i praktyczne rozwiązania
- Uczestnicy będą potrafią sprawnie zarządzać systemem bezpieczeństwa żywności, dzięki czemu stanowią zaporę bezpieczeństwa przed ewentualnymi problemami z jakością produktów
- Dzięki pozyskanej wiedzy zapewniają sprawne przejście przez audyty certyfikacyjne, oraz klientów
- W trakcie szkolenia można pozyskać ofertę z wyceną certyfikacji systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
Pracujesz w branży rolno-spożywczej? Chcesz awansować w strukturach firmy? Chcesz być Managerem Jakości/ Pełnomocnikiem?
Możesz awansować dzięki podwyższeniu kwalifikacji i zdobyciu wiedzy audytorskiej!
Uczestnicy otrzymują atrakcyjne i cenione na rynku pracy Certyfikaty audytorskie poświadczające kwalifikacje niezbędne w pracy w przemyśle rolno-spożywczym, opakowaniowym, oraz farmacji
Jesteś studentem?
Uzyskasz nowe atrakcyjne kwalifikacje pożądane na rynku pracy – my dajemy lepszy start (każde przedsiębiorstwo z wdrożonym systemem BRC musi mieć przeszkolonych audytorów)
RAMOWY PROGRAM SZKOLENIA
1. Omówienie i interpretacja wymagań normy zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC
- wprowadzenie do standardu BRC 7
- omówienie wymagań BRC 7
- zaangażowanie kadr kierowniczych najwyższego szczebla
- plan bezpieczeństwa żywności - HACCP
- system zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- normy dotyczące zakładu
kontrola produktu
- kontrola procesu
- personel
- certyfikacja standardu BRC 7
2. Blok tematyczny - Audyt BRC 7 wg ISO 19011
- Zasady i techniki audytowania wg ISO 19011:2012
- Projektowanie audytu – wymagania i potrzeby klientów, określenie celów audytów, planowanie audytów
- Zasady analizy i kwalifikacji wyników audytu - niezgodności, spostrzeżeń, obszarów doskonalenia
- Prowadzenie audytów, działania poaudytowe – prowadzenie spotkań, ustalanie niezgodności, raport audytu, działania korygujące, zapobiegawcze
Szczegóły na naszej stronie http://www.LIJ.com.pl
Program/ cennik
Zgłoszenia
LUBUSKI INSTYTUT JAKOŚCI
info@LIJ.com.pl
+48 880 18 14 26