Mieczysław
Obiedziński
Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS
Mieczysław
Obiedziński
Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS
Temat: PRACA
WitamFirma z którą współpracuję poszukuje osoby na stanowisko Technologa w zakładzie branży owocowej w okolicach Góry Kalwarii.
Umowa o pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość awansu.
zainteresowanych proszę o kontakt mieczyslaw@obiedzinski.pl
Pozdrawiam
Mietek Obiedziński
Izabela
L.
Specjalista ds
Jakości , Technolog
żywności,
Specjalista ...
Temat: PRACA
Jeden z naszych klientów pilnie poszukuje osoby do pracy w firmioe produkcyjnej suplementów diety w Grodzisku Mazowieckim. Osoba, najlepiej po studiach wyższych - technologia żywności, żywienie człowieka i pokrewne przyrodnicze. Proponowane stanowisko: kontrola jakości, prowadzenie dokumentacji jakościowej, nadzór nad tą dokumentacją.Możliwość elastycznego zatrudnienia - na cały lub pół etatu - do uzgodnienia z pracodawcą.
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt na priv lub na maila: izabela_lesniak@tlen.pl
SPRAWA PILNA!!!
Izabela
L.
Specjalista ds
Jakości , Technolog
żywności,
Specjalista ...
Temat: PRACA
Pilnie poszukuję na swoje miejsce osoby do pracy w zakładzie produkcyjnym suplementów diety w tabletkach w Milanówku.Firma istnieje od 2007 roku. Świadczy usługi w zakresie doradztwa, tabletkowania, blistrowania, pakowania i magazynowania.
Potrzebuję odejść szybko z pracy, dlatego chciałabym zebrać jak najwięcej kandydatur, by je rozpatrzyć i w przyszłym tygodniu, ewentualnie do 2 tygodni wybrać osoby najlepiej pasujące profilem.
Wymagania:
- wykształcenie wyższe z dziedzin przyrodniczych: biologia, chemia, biotechnologia, technologia żywności, żywienie człowieka, chemia spożywcza itd.
- doświadczenie w zakładzie produkcyjnym: przemysł spożywczy lub farmaceutyczny, ewentualnie kosmetyczny (mile widziane)
- znajomość GMP/GMP/HACCP
- znajomość prawa w zakresie produkcji żywności
- umiejętność prowadzenia dokumentacji HACCP
- znajomość angielskiego, w stopniu średniozaawansowanym
Oferujemy:
- umowę o pracę na czas próbny, a następnie na czas nieokreślony
- pracę jednozmianową
- możliwość podniesienia swoich kwalifikacji
- przeszkolenie na dane stanowisko i wdrożenie nowej osoby do pracy.
Mój zakres obowiązków jest dostępny na moim profilu. Przyszłam do pracy zaraz po studiach i dałam sobie radę.
Sprawa naprawdę pilna!!!
Kontakt: izabela_lesniak@tlen.pl
Strona internetowa firmy: http://tantus.pl
Mieczysław
Obiedziński
Dyrektor operacyjny,
Auditor wiodący TÜV
SÜD MS
Temat: PRACA
Witam,Poszukuję do współpracy osób w charakterze ekspertów technicznych docelowo auditorów z zakresu ISO 22000. Wymagane min. 5 lat doświadczenia w danej branży.
Zainteresowanych proszę o kontakt prv.
Pozdrawiam
Mietek
Martyna
Wenszka
Specjalista ds.
Szkoleń, Incert
Temat: PRACA
Firma Incert poszukuje trenera/konsultanta z zakresu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000, HACCP, GMP oraz GHP.Zakres obowiązków:
- prowadzenie szkoleń dla auditorów wewnętrznych ISO 22000/HACCP oraz podstaw GMP, GHP,
- prowadzenie projektów wdrożeniowych z zakresu ISO 22000.
Wymagania:
- wiedza z zakresu Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000, HACCP, GMP oraz GHP,
- doświadczenie w prowadzeniu szkoleń/kursów,
- doświadczenie we wdrożeniach.
Obszar działania: Szczecin i okolice
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt:
E-mail: szkolenia@incert.pl
Tel. 91 469 45 53
Justyna
Misiewicz
Koordynator ds.
szkoleń
Temat: PRACA
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI – POSZUKUJEMY TRENERA
Poszukujemy trenera do przeprowadzenia szkolenia z zakresu bezpieczeństwa żywności w Wołominie w terminie 10-11 grudnia (16 godz.).
Zarys programu szkolenia:
Rozwój standardów wymaganych przez sieci handlowe
Wymagania UE dotyczące bezpieczeństwa żywności
Aktualne wymagania prawne w zakresie bezpieczeństwa zdrowotnego żywności w Polsce i UE
System HACCP jako system zarządzania
System HACCP jako podstawa wdrożenia innych standardów – wymagania sieci handlowych BRC Food i IFS Food
Geneza norm serii ISO 22000 – odniesienie do Codex Allimentarius
Program warunków wstępnych i Operacyjny program warunków wstępnych – wymagania GMP, GHP
Pojęcie i omówienie systemu HACCP (7 zasad systemu HACCP wg normy ISO 22000)
Wymagana dokumentacja w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności – procedury, instrukcje, zapisy itd.
"Nowe wymagania", m.in. komunikacja zewnętrzna, przegląd zarządzania, walidacja, weryfikacja, korekty, działania korygujące itp.
Wdrażanie i certyfikacja norm ISO 22000
Najczęstsze problemy przy tworzeniu i nadzorowaniu systemów zarządzania
Zapraszam do kontaktu:
Justyna Misiewicz
+48 502-190-263
justyna.misiewicz@akn.pl
konto usunięte
Temat: PRACA
...Ten post został edytowany przez Autora dnia 25.07.17 o godzinie 22:33Podobne tematy
-
GL - Ogólne » Praca na pół etatu -
-
Meble » praca/technolog/Meble Vox/Czarnków -
-
PRZEDSTAWICIEL MEDYCZNY » praca jako PM -
-
firma IDEALNA » praca miejsce spotkań towarzyskich czy zarabianie kasy -
-
Giełda » Praca magisterska o inwestorach giełdowych -
-
Giełda » Praca dla pasjonatów -
-
Kraków » Mieszkanie, praca -
-
Kariera inżyniera » praca platforma -
-
Vive la France.... » Praca w Olsztynie -
-
Etnologia » etno a praca -
Następna dyskusja: