Hanna Półtorak

Hanna Półtorak właściciel, Hacpasz
firma
doradczo-szkoleniowa

Temat: Jak przygotować się dow izyty SANEPIDU Warszawa 21.06.2014

Warsztaty szkoleniowe nt: SANEPID w kuchni przedszkola i szkoły
Warszawa 21.06.2013 godz. 10.00-14.00

Szkolenie dedykowane jest dyrektorom i osobom odpowiedzialnym za nadzór pracy kuchni w przedszkolach i szkołach
Celem szkolenia jest zapoznanie uczestników z wymaganiami pracowników Inspekcji Sanitarnej stawianych kuchniom jednostek oświatowych
Program szkolenia
1. Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna w kuchni
2. Kontrola SANEPID czyli na co zwracają uwagę inspektorzy
3. Obowiązki osób odpowiedzialnych za żywienie zbiorowe w jednostkach oświatowych
4. Rola prawidłowego odżywiania dzieci w wieku przedszkolnym oraz szkolnym w świetle najnowszych wytycznych Instytutu Żywności i Żywienia
5. Planowanie jadłospisów :wartość energetyczna i odżywcza posiłków dla dzieci
Zapisy na szkolenie do dnia 13.06.2014 (zgłoszenia na mail poltorak@haccp-gmp.home.pl)
Informacje na temat kosztów szkolenia udziela organizator szkolenia Hanna Półtorak (poltorak@haccp-gmp.home.pl) tel 503 95 82 93