Temat: ANTYBIOTYKI PRZYCZYNĄ UTRATY SKŁADNIKÓW ODŻYWCZYCH
Małgorzata S.:
(...)
Nie dajmy się zwariować do końca. Jakie jest źródło pochodzenia tej bakterii i czy pzrypadkiem nie jest ona kolejnym odpadem biologicznych badań? A tak przy okazji to kiedy sprawdzałaś klimatyzację w samochodzie? Tam też lęgną się niewinne i bardzo małe dzidziusie kolejnych chorób :)
Tu umieściłem materiał który powinien Ciebie zainteresować szczególnie bo mnie brak juz czasami chęci by zajmować się bakteriami które zjedzą nam w końcu część medyków :)
http://www.goldenline.pl/forum/gl-ogolne/1082106/s/16#...
a tak na marginesie to kapusta też ma wiele leczniczych właściwości wiec jeśli nie pomagaja zastrzyki może warto spróbować jeść jej liście zwłaszcza ze te świeże mają szczególne właściwości i leczą następujące choroby: katar, zapalenie oskrzeli, choroby żołądkowo-jelitowe, wątrobowe, pęcherzowe, egzemę, opryszki, trądzik, łupież, gangreny i martwice, guzy i nowotwory, hemoroidy, różne infekcje (ropienie, ropowica, czyraki, zastrzał), nerwobóle reumatyczne, zębowe, nerwu twarzowego, dnawy, kolkę nerkową, oparzenia, pęknięcia i odmroziny z pęcherzami, półpasiec i gorączki napadowe, przerost węzłów chłonnych, wykwity skórne w kile, ropień zimny, gruźlicę stawową i kostną, stłuczenia, siniaki, silne bóle głowy, migrenę, ukąszenia, zapalenia opłucnej, astmę, zapalenie naczyń chłonnych, włośniczek, dolegliwości naczyniowe, żylaki, obrzęk migdałków podniebiennych. :)))
Sławek Drej edytował(a) ten post dnia 28.09.09 o godzinie 18:56