Tomasz S. GMT
konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
i przepiórkę wypatroszą..Tomasz S. GMT
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
a powaznie, kazda dobra wloska Mamma, robi makaron sama,a juz tagliatelle na 100%.konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
nic zaskakującego..Moja babcia coprawda włoską mammą nie jest i nie była, ani też tagliatelle nie wyrabia za to porządne grube nitki wychodzą jej idealnieKatarzyna J. edytował(a) ten post dnia 27.03.08 o godzinie 23:20
Tomasz S. GMT
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
U nas tak, bo semoline ciezko kupic.konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Tomek S.:
a powaznie, kazda dobra wloska Mamma, robi makaron sama,a juz tagliatelle na 100%.
:)
samae zóltka i maka ;) troszke wody .. a reszta to juz tajemnica domu :))
konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
i jeszcze jedna kwestia/..nie rozumiem zachwytu nad pesto..konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
a ja rozumiem ... bop pesto ze słoika to ch..... tarrarara..ale jest kazde idywidualne jak curry ..
kazdas włoszka robi swoje i lubie oliwe , bazylie i orzeszki pinii a co kto reszte do rzuci to ju zjego tajemnica..
ja lubie zielone.. :)
Tomasz S. GMT
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
ja rozumiem.i ze sloika sa dobre. ale znowu nie wszyscy wiedza jak to jesc,:)
konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
bynajmniej nie mowilam o sloikowym..po prsotu te skladniki razem mi nie grają, może z wiekiem to się zmieni tak jak miłość do pumpernikla :-P
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Tomek S.:Tomus czepiasz się :)
hmmm
a co to jest Tagiatele? i z czego bedziecie robic Tiramisù?
aha i te frutti di mare, to z mrozonek beda? :D
przepraszam za zlosliwosc ale do wloskiej kuchni podchodze z czcią jej należna.Tomek S. edytował(a) ten post dnia 27.03.08 o godzinie 22:54
Tomasz S. GMT
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
czepiam sie bo sie troche znam :)i nie lubie jak ludziom robia wode z mozgu.
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Tomek S.::)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ania, mysle ze mowisz o Tagliatelle :)
A Tiramisù, to nie tylko mascarpone, ale biszkopty, espresso itd.:)
*
tagiatele to brzmi jak nazwa ruskiego proszku do prania.
konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Bogdan A.:
Tomek S.::)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ania, mysle ze mowisz o Tagliatelle :)
A Tiramisù, to nie tylko mascarpone, ale biszkopty, espresso itd.:)
*
tagiatele to brzmi jak nazwa ruskiego proszku do prania.
a ty i tak wiesz tyle co zjesz ;P
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Tomek S.:TIA , TO JEST NIEZBąDNIK
aha, do tiramisu proponuje Amaretto
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Bogdan A.:sorki za capsloki ,projekt opisuję :)
Tomek S.:TIA , TO JEST NIEZBąDNIK
aha, do tiramisu proponuje Amaretto
konto usunięte
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Bogdan A.:Ten mix jest za slodki niczym turkish delights i baklava
Tomek S.:TIA , TO JEST NIEZBąDNIK
aha, do tiramisu proponuje Amaretto
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Ann W.:
Bogdan A.:
Tomek S.::)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ania, mysle ze mowisz o Tagliatelle :)
A Tiramisù, to nie tylko mascarpone, ale biszkopty, espresso itd.:)
*
tagiatele to brzmi jak nazwa ruskiego proszku do prania.
a ty i tak wiesz tyle co zjesz ;P
ooooooo miła Pani
wkroczyłaś na grząski teren :)
kuchnia to moje super extra hiper hobby
Bogdan
A.
architekt - "
Wybierając dom
katalogowy
przystosowuje s...
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Katarzyna J.:tyraj misiu to akurat domena moje żony :) i przy takiej wersji ( z Amareto ) pozostanę :)Bogdan A. edytował(a) ten post dnia 28.03.08 o godzinie 00:06
Bogdan A.:Ten mix jest za slodki niczym turkish delights i baklava
Tomek S.:TIA , TO JEST NIEZBąDNIK
aha, do tiramisu proponuje Amaretto
Ania
Jarmińska
coach, psycholog,
instruktor fitness
Temat: warsztaty kulinarne- kuchnia włoska
Tomek S.:
hmmm
a co to jest Tagiatele? i z czego bedziecie robic Tiramisù?
aha i te frutti di mare, to z mrozonek beda? :D
przepraszam za zlosliwosc ale do wloskiej kuchni podchodze z czcią jej należna.Tomek S. edytował(a) ten post dnia 27.03.08 o godzinie 22:54
Myślę, że to zwykłe gapiostwo Tomku, a nie "robienie ludziom wody z mózgu", ale mogę się mylić:)
Następna dyskusja: