Temat: Strategia rozwoju

Witajcie,
odnośnie strategii rozwoju. Pod poniższym linkiem prezentuję informację o Naszej ostatniej realizacji http://prestauracja.pl/index.php/2010/07/nowy-wize...

przytaczam tą informację, gdyż pokazuje ona jak można odświeżać prowadzony biznes.
Poza tym istotne jest założenie biznesowe opierające się na tezie iż dotychczasowi klienci sieci Piccolo będą zadowoleni ze zmiany wizerunkowej z drugiej strony celujemy w nową klientelę wybierającą lokale fast food ale z troszkę wyższej półki.

Na uwagę zasługuje także świadomość właścicieli, którzy nie tylko nastawiają się na realizowanie zysków ale mają "otwartą głowę" na zmiany.

Ciekawy jestem waszej opinii.

Pozdrawiam.

Więcej informacji na conceptteam.pl

Temat: Strategia rozwoju

Witam Wszystkich,

jeśli chcecie uruchomić biznes gastronomiczny w oparciu o opracowany i sprawdzony koncept zapraszam do kontaktu z Naszą firmą.

W chwili obecnej mamy do zaoferowania 3 koncepty gastronomiczne.

1 - sprofilowany na młode matki - bistro kawiarnia, koncept uruchomiony
2 - sprofilowany na klientów w wieku 28-50 - restauracja z kuchnią TEX MEX, koncept uruchomiony
3 - fast food, koncept przygotowany do uruchomienia

osoby zainteresowane proszę o kontakt e mail (ml@conceptteam.pl).

Jako Conceptteam wspieramy inwestorów, prowadzimy ich przez cały proces inwestycji aż do uruchomienia biznesu.

Pozdrawiam

PS. Widzę, iż poprzednie wpisy nie zainspirowały nikogo więc może taka informacja handlowa kogoś zainteresuje.

Następna dyskusja:

Perspektywa rozwoju




Wyślij zaproszenie do