Temat: Poszukiwany Manager/Chef restauracji do współpracy...

Dzień dobry,

szukamy osoby zdeterminowanej, doświadczonej i pełnej pasji, która marzy o prowadzeniu własnej restauracji i małego hotelu butikowego. Z naszej strony oferujemy pełne zaplecze gastronomiczne i bazę noclegową. Szukamy osoby, która będzie podzielać naszą wizję i razem z nami stworzy wyjątkowe miejsca w Bolesławcu i jego okolicy.

OCZEKUJEMY:

zapewnienie najwyższej jakości usługi gastronomicznej
osiąganie optymalnej wartości sprzedaży i rentowności
organizację pracy restauracji i zaplecza noclegowego
zarządzanie personelem
raportowanie wyników
nadzorowanie realizacji bankietów i konferencji
prowadzenia rekrutacji personelu
Idealny kandydat powinien posiadać:

doświadczenie w pracy w gastronomii na podobnym stanowisku
bardzo dobra organizacja pracy swojej oraz zespołu
umiejętność tworzenia grafików pracy i prawidłowego rozliczania czasu pracy podległych pracowników
znajomość przepisów HACCP.
umiejętność realizacji zadań pod presją czasu
dbałość o zachowanie dobrego poziomu współpracy z pozostałymi działami
umiejętności sprzedażowe

OFERUJEMY:

podział wygenerowanego zysku
wsparcie marketingowe i organizacyjne
współpracę na warunkach fair play
w 100% przygotowany do otwarcia lokal.

ZAPEWNIAMY:

wszystkie potrzebne odbiory (HACCP sanepid)
kuchnia uruchomiona i przetestowana
umowy z dostawcami i odbiorcami
ogród z tarasem zaprojektowany i wykończony
ogrodzona posesja
parking monitorowany
obsługa administracyjna/techniczna/księgowo-kadrowa
Wsparcie marketingowe
Na start umowa o pracę okres próbny i pensja - Przejście na warunki współpracy biznesowej.

Zainteresowane osoby proszone są o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres biuroboleslawiec@gmail.com
Dla zainteresowanych osób możemy wysłać informacje szczegółowe o lokalu i jego działalności.Ten post został edytowany przez Autora dnia 06.09.19 o godzinie 12:58