Michał
Bloch
MCC ICF, Mentor
Freelancerów
/www.wolnylancer.pl
Mentor...
Temat: Narzędzie do pracy z ludźmi - jesteś menadżerem gastronomii?
Partnerzy Zarządzający, Coachowie i Trenerzy z firmymają przyjemność zaprosić Pana/Panią na spotkanie „Coaching jako metoda wsparcia pracowników” dla menadżerów restauracji i lokali gastronomicznych, które odbędzie się dn. 15 lutego 2011r. w Sali Szkoleniowej przy ul. Kierbedzia 4 w Warszawie w godz. 17:00-21:00.
Spotkanie ma na celu:
- zapoznanie menadżerów lokali gastronomicznych z procesem coachingu jako narzędziem rozwojowym wspierającym m.in. budowanie relacji i motywowanie pracowników gastronomii oraz rozwój postaw przywódczych i liderskich,
- rozwój osobisty poprzez zwiększenie świadomości swoich mocnych stron i naukę przeciwdziałania ograniczeniom,
- obserwację przykładowych sesji demonstracyjnych coachingu,
- stworzenie okazji do doświadczenia procesu jako klient w coachingu,
- wymianę doświadczeń między uczestnikami w zamkniętej grupie branżowej.
W programie:
- uczestnictwo w 3 mini warsztatach na temat coachingu;
- 1,5 godzinna sesja coachingowa (umówiona w najbardziej odpowiednim terminie) po spotkaniu,
- godzinna konsultacja rozwojowa z 2 doświadczonymi coachami (w trakcie trwania spotkania);
- zaproszenie do dwóch grup dyskusyjnych dot. coachingu i szkoleń na portalu GoldenLine.pl;
- tzw. serwis kawowy;
Koszt udziału w spotkaniu:
240 PLN/za osobę
200 PLN/os. w przypadku zgłoszenia do 31 stycznia 2011r.
Sprawdź osobiście jak działa coaching – niezwykłe narzędzie pomocne w pracy nad własną skutecznością – nie tylko w zawodzie menadżera, ale również w życiu osobistym.
Zapraszamy!
Więcej o prowadzących spotkanie można znaleźć na stronie http://tadopartners.pl ,na której znajdziecie Państwo również referencje i opinie naszych klientów.
Zapraszamy do odwiedzenia również profili Katarzyny i Michała na portalu Goldenline.pl:
http://www.goldenline.pl/katarzyna-wojcik58
http://www.goldenline.pl/michal-bloch2