Agnieszka
K.
Dyrektor Projektów
Szkoleniowych ARK
Consulting
konto usunięte
Temat: Kulinaria
Pytasz jaką kanapkę robię sobie do pracy?Czy raczej - przepis na pyszna sałatkę, którą możesz wykonać w domu i podać szefowi na lunch?? Troche nie rozumiem pytania?
Agnieszka
K.
Dyrektor Projektów
Szkoleniowych ARK
Consulting
Temat: Kulinaria
Jeżeli same sobie robicie jedzenie do pracy to co to najczęściej jest? Kanapka, sałatka.... Jeżeli tak to jakie :-)
Renata
T.
Specjalista ds.
Zakupów
Temat: Kulinaria
Kanapki są dobre, ale nie na dłuższą metę. Jeśli ktoś pracuje podobnie jak ja, między 10 a 18, to pewnie zgodzi się ze mną, że w tym czasie warto zjeść jakiś solidny, ciepły posiłek. Po powrocie do domu to już tylko jakąś przekąskę wciągam i zazwyczaj szykuje jedzonko na następny dzień. Co to takiego? Może być jakaś zupka, sałatka (choć ta niestety zwykle zimne bywa ;), kotleciki, gołąbki, naleśniki i inne placko podobne, pierogi w każdej postaci, spagetti. Wszystko co można szybko podgrzać w mikrofalówce. Ważne jest by jedzenie było różnorodne, bo prędzej czy później znudzi się jak te kanapki :)
Anna
W.
Właściciel, Własna
firma
Temat: Kulinaria
Zgadzam się, kanapki są dobre gdy nie mamy wystarczającej ilości czasu, lub po prostu nie chce się nam gotować. Ja staram się zawsze znaleźć czas po pracy na ugotowanie obiadu :). Do moich ulubionych potraw należy przede wszystkim pierś kurczaka QAFP faszerowana chlebem pumpernikiel z suszonymi śliwkami, przepis można znaleźć tutaj - http://www.sprawdzonydrob.pl/smaczny-drob/przepisy-kul... :)Podobne tematy
-
Chorwacja » Chorwackie kulinaria -
-
Podróże » kulinaria podróżnicze -
-
Bądź Lwicą » Kulinaria :) -
-
AppStore » Kulinaria na iPhone -
-
Aleja Smakoszy Kuchnia... » Książki "Kulinaria francuskie" - idealne kompendium dla... -
-
Copywriters » Copywriterka + grafik - szeroki wachlarz usług -... -
-
Siłownia » KULINARIA -
-
STAROPOLSKA » Kulinaria:) -
-
Węgry » Węgierskie kulinaria -
-
Japonia » Nocne życie w Tokyo & kulinaria uliczne -
Następna dyskusja: