Kasia Kozłowska

Kasia Kozłowska Collegium Civitas
Warszawa

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Hej!
Mam pytanko - znacie kucharza Włocha, który szuka pracy i nie ma nic przeciwko przeprowadzce do Torunia?
Jeżeli tak - proszę o kontakt...
Tomasz T.

Tomasz T. za gorąco...;)

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Kasia Kozłowska:
Hej!
Mam pytanko - znacie kucharza Włocha, który szuka pracy i nie ma nic przeciwko przeprowadzce do Torunia?
Jeżeli tak - proszę o kontakt...
czy ma mówić po polsku..? i jakiej klasy kucharz...??:))
Kasia Kozłowska

Kasia Kozłowska Collegium Civitas
Warszawa

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Niestety troche pospieszylam sie z ogloszeniem, bo okazuje sie, ze inwestycja troche mi sie przesunie w czasie. Ale tak na przyszlosc - nie musi mowic po polsku, milo by bylo, gdyby mowil troche po ang. Jesli chodzi o jego klase - to co najmniej srednia:)
Szczegoly bede na biezaco umieszczac na forum, jak juz bedzie blizej niz dalej do otwarcia:)
pozdrawiam
Tomasz T.

Tomasz T. za gorąco...;)

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Kasia Kozłowska:
Niestety troche pospieszylam sie z ogloszeniem, bo okazuje sie, ze inwestycja troche mi sie przesunie w czasie. Ale tak na przyszlosc - nie musi mowic po polsku, milo by bylo, gdyby mowil troche po ang. Jesli chodzi o jego klase - to co najmniej srednia:)
Szczegoly bede na biezaco umieszczac na forum, jak juz bedzie blizej niz dalej do otwarcia:)
pozdrawiam
kucharzy to tutaj jak psów...jeśli chodzi o poziom to też tak mniej więcej...jeden bardziej skundlony inny bardziej rasowy...;))
wymogi finansowe mają bardzo wysokie...:))
Karol Piechniczek

Karol Piechniczek wlaściciel, pikolo

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Witam, szukam kucharza Włocha do restauracji na Śląsku. Prosze o pomoc, sprawa pilna.
Tomasz T.

Tomasz T. za gorąco...;)

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

karol piechniczek:
Witam, szukam kucharza Włocha do restauracji na Śląsku. Prosze o pomoc, sprawa pilna.
za ile na ile itp..:))
Karol Piechniczek

Karol Piechniczek wlaściciel, pikolo

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Tomasz T.:
karol piechniczek:
Witam, szukam kucharza Włocha do restauracji na Śląsku. Prosze o pomoc, sprawa pilna.
za ile na ile itp..:))

Jesli bedzie sie nam dobrze wspolpracowalo- to na stale, a kwestia stawki do dogadania.
Tomasz T.

Tomasz T. za gorąco...;)

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

karol piechniczek:
Tomasz T.:
karol piechniczek:
Witam, szukam kucharza Włocha do restauracji na Śląsku. Prosze o pomoc, sprawa pilna.
za ile na ile itp..:))

Jesli bedzie sie nam dobrze wspolpracowalo- to na stale, a kwestia stawki do dogadania.
daj mi na priva Twój telefon...
Magdalena P.

Magdalena P. Asystentka
Wiceprezesa Banku /
Tłumacz tekstów
specjalist...

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Witam serdecznie,

poszukuję doświadczonego kucharza jak najwyższej klasy specjalizujacego się w kuchni włoskiej. Praca w prywatnym domu w Konstancinie-Jeziornej, od poniedziałku do piatku, w godzinach 11-19. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Pilne.

Pozdrawiam i zapraszam.Magdalena P. edytował(a) ten post dnia 25.01.11 o godzinie 12:14
Marcin Beifus

Marcin Beifus Dio fece il cibo, ma
certo il diavolo
fece i cuochi

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Witam...chciałem spytać czy znalazła już Pani kucharza Włocha?Pozdrawiam
Magdalena P.

Magdalena P. Asystentka
Wiceprezesa Banku /
Tłumacz tekstów
specjalist...

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Poszukiwania nadal trwają. Zapraszam.

konto usunięte

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Hi everyone. I am willing to relokate to Poland. If somebody need a Chef with a very strong Italian Cousine background {pizza, pasta, meat, poultry,fish, deserts>, to train the stuff, to change o create the menu,o run yours Traditional Italian Cousin restaurant . You are welcome. By the way I can speak polish very well, but I couldn`t write on it. Please find my CV bellow. All the offers will be considered. Regards
Vitalij

Mob. 07882941748
Mail; vitalijkorosteliov@yahoo.co.uk

Driving license: Yes
Nationality: Lithuanian
Languages; Russian, Lithuanian, Polish, English

PERSONAL SUMMARY

A hardworking, pro-active chef with an upbeat and positive attitude , who is passionate about the food and quality. Possessing excellent organisational skills , highly efficient and methodical with a good eye for a details. Having a good team spirit , deadline orientated and able efficiently manage kitchen operations and also supervise staff. Fully aware of health and safety issues and compliant with the regulatory requirements for food handling, sanitation and cleanliness. Ready and qualified for the next stage in a successful carrier and currently looking for a suitable chef position.

WORK EXPERIENCE

Individual restaurant company “PICCOLINO”
Ilkley site.

SOUS CHEF January 2010-present.

Responsible for the smooth, efficient running of the kitchen, including its routine operation, food preparation and production, as well as supervising kitchen stuff. All in accordance with the standards of the company.

Duties;• Assisting with the preparation off all food required for the customers and stuff.
• Keeping all areas and surfaces clean and tidy.
• Ensuring that all food is produced in a safe and hygienic manner at all times.
• Making sure meals are prepared and presented on time.
• Responsible for completing all audit and quality standards documentation.
• Cooking fresh food in a high volume environment.
• Assisting with some administration duties and management of the catering stuff.
• Deputizing when the Head Chef is absent.
• Ensuring that the brand standards are maintained.
• Monitoring employee productivity & kitchen related costs to ensure efficiency.
• Dealing with employee issues and queries.
• Making sure stock control and rotation procedures are implemented.
• Assisting with the training, management and development of catering stuff.

KEY SKILLS AND COMPETENCIES

• Having financial control of the kitchen.
• Friendly personality with `can do` attitude.
• Responsible for the stock control, purchasing and menu planning.
• Ability quickly identifies and resolves problems.
• Able to work overtime at short notice if required.
• Ensuring that all HACCAP and COSHH reports are maintained and monitored.

AREAS OF EXPERTISE

• Food planning and production.
• Kitchen management.
• Wastage control.
• Classic dishes.
• Planning menus

PREVIOUS PLACES OF WORK

• 2005.10-2010.12 Working as a Chef de Partie in the INDIVIDUAL RESTAURANT COMPANY “PICCOLINO” Leeds site
• 2004.06-2005.10 Working as a Chef de Partie in the ITALIAN RESTAURANT “CASA MIA” in LEEDS
• “FAUST” INTERNATIONAL CHEF SERVICES working as a relief chef
• 2004.03- 2004.06 Working as a Chef de partie in the ITALIAN RESTAURANT “BIBIS” in LEEDS
• 2002.03- 2004.03 Working as the Chef de Partie in the INDEPENDENT RESTAURANT COMPANY “POMODORO” ,Lithuania

PERSONAL SKILLS

• Enjoy working with food.
• Focused
• Creative

REFERENCIES - available on request
Grazyna Sarnecka

Grazyna Sarnecka chwilowo bezrobotna

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Moj partner zyciowy jest wlochem pochodzi z Sycylji prov.Catania.Szuka pracy jako kucharz w Polsce.Prowadzil restauracje z brate w Niemczech.W Polsce w Kielcach i na Kaszubach w Sierakowicach.Nie bylo szalu miejsce na Kaszubach fajne,ale w sezonie turystycznym i jak jest cieple lato!Troche za daleko od Trojmiasta.Ze wzgledow rodzinnych wyjechalismy na Sycylije.Ja juz wrocilam,nie mam tam pracy.On tez chce wracac,chcemy byc razem.Nie stac nas na otwieranie wlasnego biznesu stad pomysl na prace jako kucharz.Ma doswiadczenie i pasje.Mowi po polsku,jest komunikatywny,otwarty i lubi Polakow,fajnie sie z nim pracuje.Jego kuchnia to klasyczna wloska i tradycjonalna sycylijska jest rowniez autorem wielu wlasnych dan wieczni wymysla jakies nowe potrawy.Ciasto na pizze to ponad 100letni tradycyjny przepis,ktory jest sekretem Jego rodziny.Gotuje potrawy miesne,ryby,frutti di mare,wduzo makaronu tzn pasty,pizze i przystawki.Czesto jak gotowal to goscie robili mu owacje na stojaco!Bardzo dobrze to robi.W Newsweeku ukazal sie krotki artykul o Jego kuchni w dziale podroze kulinarne Maklowicz i Bikont.Wlasnie bikont docenil Jego kunszt kulinarny,On na prawde kocha gotowac. Podaje moj tel 790377235 mam na imie Grazyna a moj(kucharz)to Franco
Grazyna Sarnecka

Grazyna Sarnecka chwilowo bezrobotna

Temat: Kucharz Włoch potrzebny

Jeszcze chcialam podac moj mail grazyna-sg@wp.pl

Następna dyskusja:

z ajkiego prezentu ucieszy ...




Wyślij zaproszenie do