Liza T. CEO, IDI GLOBAL
Temat: POPRAWKA !!!!Grzybobranie w Belanglo State Forest jest...
Moze to i lepiej, bo mamy jeszcze ponad tydzien na zbieranie grupy i ostrzenie nozyków,pozdrawiam wszystkich
Liza T. CEO, IDI GLOBAL
Roman
L.
broker
ubezpieczeniowy
Liza T. CEO, IDI GLOBAL
konto usunięte
Alina Tyl:
Oj , na grzybki w Polsce, to bym sie z checia wybrala. Sprawdze ,czy tutaj to jest to samo, czy tylko rydze bedziemy zbierac. Osobiscie nie mam nic przeciwko rydzom, ale czarne lepki(zwane podgrzybkami) ze sloiczka zjadlo by sie ze smakiem :)
Roman
L.
broker
ubezpieczeniowy
Alina Tyl:
Oj , na grzybki w Polsce, to bym sie z checia wybrala. Sprawdze ,czy tutaj to jest to samo, czy tylko rydze bedziemy zbierac. Osobiscie nie mam nic przeciwko rydzom, ale czarne lepki(zwane podgrzybkami) ze sloiczka zjadlo by sie ze smakiem :)
Liza T. CEO, IDI GLOBAL
Magda Biskup:
Alina Tyl:
Oj , na grzybki w Polsce, to bym sie z checia wybrala. Sprawdze ,czy tutaj to jest to samo, czy tylko rydze bedziemy zbierac. Osobiscie nie mam nic przeciwko rydzom, ale czarne lepki(zwane podgrzybkami) ze sloiczka zjadlo by sie ze smakiem :)
Można takie kupić np. w polskim sklepie na Waterloo :)
Liza T. CEO, IDI GLOBAL
Roman Lercher:
Alina Tyl:
Oj , na grzybki w Polsce, to bym sie z checia wybrala. Sprawdze ,czy tutaj to jest to samo, czy tylko rydze bedziemy zbierac. Osobiscie nie mam nic przeciwko rydzom, ale czarne lepki(zwane podgrzybkami) ze sloiczka zjadlo by sie ze smakiem :)
Rydze!!! Kobito, toż to najsmaczniejszy grzyb (mówię za siebie...) Zbierało się kiedyś tego rudzielca kopami na polanach Hali Łabowskiej albo w okolicach krzyżówki pod Krynicą... Nie ma nic lepszego ponad świeżego rydza obtoczonego w mące i usmażonego na masełku...
Roman
L.
broker
ubezpieczeniowy
Alina Tyl:
Roman Lercher:
Alina Tyl:
Oj , na grzybki w Polsce, to bym sie z checia wybrala. Sprawdze ,czy tutaj to jest to samo, czy tylko rydze bedziemy zbierac. Osobiscie nie mam nic przeciwko rydzom, ale czarne lepki(zwane podgrzybkami) ze sloiczka zjadlo by sie ze smakiem :)
Rydze!!! Kobito, toż to najsmaczniejszy grzyb (mówię za siebie...) Zbierało się kiedyś tego rudzielca kopami na polanach Hali Łabowskiej albo w okolicach krzyżówki pod Krynicą... Nie ma nic lepszego ponad świeżego rydza obtoczonego w mące i usmażonego na masełku...
Bez jajka?
Liza T. CEO, IDI GLOBAL
Jacek
Donda
Senior Risk Analyst,
Sydney
Następna dyskusja: