konto usunięte

Temat: Rozwoj - Poprawa dochodowości - Profesjonalizm

Witam serdecznie,

Jeśli chcesz aby to właśnie Twoje miejsce polecano, jeżeli irytuje Cie nie do końca roztargniony manager,brak postępu, powolny rozwój Twojej restauracji,klubu czy baru lub po prostu brakuje Ci sił oraz profesjonalnego wsparcia podczas nowo tworzonych projektów serdecznie zapraszam do niezobowiązującej rozmowy.

Moja specjalizacja to:

Profesjonalne usprawnianie lokali i obiektów ( Venues )
Zwiększanie przepustowości i bezpieczeństwa (kluby,bary)
Usprawnianie jakości ugaszczania i zadowolenia klientów
Poprawa dochodowości
Strategie marketingowo – eventowe
Trening i szkolenia obsługi
Kontrole kierownictwa
Procedury logistyczno – operacyjne
Nowe otwarcia (project management)
New set up / start up - konsultacje

Pozdrawiam

Przemysław Kaczmarski
Venues & Events Consultant

http://liservices.co.ukPrzemyslaw Kaczmarski edytował(a) ten post dnia 17.02.10 o godzinie 19:07

Temat: Rozwoj - Poprawa dochodowości - Profesjonalizm

Witajcie,
odnośnie strategii rozwoju. Pod poniższym linkiem prezentuję informację o Naszej ostatniej realizacji http://prestauracja.pl/index.php/2010/07/nowy-wize...

przytaczam tą informację, gdyż pokazuje ona jak można odświeżać prowadzony biznes.
Poza tym istotne jest założenie biznesowe opierające się na tezie iż dotychczasowi klienci sieci Piccolo będą zadowoleni ze zmiany wizerunkowej z drugiej strony celujemy w nową klientelę wybierającą lokale fast food ale z troszkę wyższej półki.

Na uwagę zasługuje także świadomość właścicieli, którzy nie tylko nastawiają się na realizowanie zysków ale mają "otwartą głowę" na zmiany.

Ciekawy jestem waszej opinii.

Pozdrawiam.

Następna dyskusja:

meble dla hoteli. atrakcyjn...




Wyślij zaproszenie do