Ewelina Giers (Prus)

Ewelina Giers (Prus) Specjalista ds.
obsługi klienta,
logistyki,
marketingu, s...

Temat: SYLWESTER 2009/2010 na Słowacji dojazd własny

SYLWESTER - SŁOWACJA!!!
DANISOVCE

Cena 650 pln/os.

Termin: 30.12.09-02.01.2010

CENA OBEJMUJE:
3 noclegi, wyżywienie: śniadania i obiadokolacje, Bal Sylwestrowy prowadzony przez polskiego didżeja, ubezpieczenie KL i NW, podatek VAT.

Istnieje możliwość przedłużenia czasu pobytu za dopłatą 75 zł/os. za dzień.
Zniżki: dzieci do lat 7 (na wspólnym spaniu)- cena 250zł.os, dopłata 55 zł za każdy dodatkowy dzień.

MIEJSCE:
Zapraszamy Państwa do spędzenia wypoczynku sylwestrowego w miejscowości Danisovce położenej ok. 6 km od Spiskiej Nowej Wsi. Stanowi doskonałą bazę wypadową do okolicznych ośrodków narciarskich: Rittenberg – ośrodek narciarski z oświetlonym stokiem, oferuje 3 wyciągi orczykowe, 2 trasy zjazdowe o długości 850 m. Krompachy – Pejsy najpopularniejszy ośrodek narciarski wschodniej Słowacji, który oferuje 7 wyciągów orczykowych, 1 krzesełkowy oraz 8 sztucznie naśnieżanych tras zjazdowych o różnym stopniu trudności. Poracka Dolina – mniej popularny ośrodek narciarski polecany ze względu na bardzo atrakcyjne ceny karnetów. Oferuje 3 wyciągi orczykowe, 5 tras zjazdowych (najdłuższa 1100 m). Trasy sztucznie naśnieżąne. Levocka Dolina – nowy ośrodek narciarski, który oferuje 3 wyciągi orczykowe z trasami o różnym stopniu trudności (2 trasy ponad 1000 m).

ZAKWATEROWANIE:
Proponujemy pobyt w nowo wybudowanym Akademickim Ośrodku Szkoleniowym UPJS.
W obiekcie znajduje się 29 estetycznie urządzonych pokoi – 2 osobowych z łazienkami, oraz 2 komfortowo wyposażone apartamenty ( pokój dzienny z podwójną sofą, aneks kuchenny, telewizor, sypialnia). Posiłki wydawane będą w samoobsługowej jadalni pełniącej jednocześnie funkcję świetlicy.

MENU:
Aperitif, potrawka z kurczaka z ryżem i sałatką, sałatka z tuńczyka, jajka w sosie tatarskim, wędlina, kruche ciasteczka, zimne napoje (1/2 l wody mineralnej, 1l soku), 1 szampan na 4 osoby, 1l alkoholu na 4 osoby, deser, kawa, herbata, barszcz z paluchami, gulasz z knedlikami, bigos.

W razie dodatkowych pytań bardzo proszę o kontakt.
Ewelina Prus
Specjalista d/s turystyki
Damis Travel
Francuska 49
03-905 Warszawa

tel 022 / 616 18 74 do 77 wew.101
fax 022 / 616 03 69Ewelina Małgorzata Prus edytował(a) ten post dnia 01.10.09 o godzinie 16:12