Sebastian
Kopiec
IT, HoReCa,
Marketing, PR,
SEM&SEO
Temat: [śląsk] Szkolenie dla kucharzy „Trening Smaków”
Szkolenie dla kucharzy ze Śląska „Trening Smaków” organizowane przez firmę EVACO z Krakowa.Zapraszamy na I edycję
Nasze szkolenie ma pomóc:
• Zapoznać się z nowymi trendami sztuki kulinarnej na stołach.
• Zapoznać się z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym oraz jego możliwościami.
• Poznać praktyczne wskazówki dotyczące receptur potraw, ich kalkulacji oraz zestawienia kosztów.
• Zwiększyć konkurencyjność obiektu dzięki profesjonalnie wyszkolonemu zespołowi pracowników.
Program szkoleń składa się z 72 godzinnych warsztatów dotyczących 9 kuchni tematycznych:
• francuska,
• nowoczesna kuchnia polska,
• bankietowa i cateringowa,
• włoska,
• meksykańska oraz południowoamerykańska,
• śródziemnomorska,
• azjatycka,
• skandynawska,
• desery;
Każdy warsztat trwa 8h i będzie podzielony na następujące
bloki:
• wprowadzenie teoretyczne – trendy na świecie w danej kuchni,
• przepisy i zasady danej kuchni, ,
• ćwiczenia w grupach (praca na kuchni),
• sposoby podania,
• degustacja i uwagi.
Trenerzy m.in: Krzysztof Gawlik, Artur Kochański, Robert Kurek, Marcin Filipkiewicz, Paweł Nowak, Mirosław Kała
Rekrutacja do I edycji trwa: 1 październik 2013 - 12 styczeń 2014r.
Rozpoczęcie cyklu szkoleń: styczeń 2014r.
Pytanie prosimy kierować na nr.: 660 953 210
e-mail: treningsmakow@evaco.pl
http://www.treningsmakow-slask.pl
Wyślij SMS “SMAK” na nr 660 953 210 – ODDZWONIMY!
Biuro Projektu: EVACO sp. z o.o., ul. Ks. J. Popiełuszki 36,
41-219 Sosnowiec
tel. kom.: 660 953 210