Magdalena
Sieklucka
Student, Szkoła
Główna Gospodarstwa
Wiejskiego w
Warszawie
Temat: Profesjonalne szkolenie dla kucharzy i szefów kuchni
http://upemi.pl/kucharzPierwsze szkolenia ruszają już 12-14 kwietnia 2010 roku.
Kierowane do kucharzy i szefów kuchni z terenu województwa mazowieckiego.
Prowadzone będą w małych 8 osobowych grupach, dzięki czemu każdy uczestnik będzie miał możliwość otrzymania indywidualnych wskazówek.
Uczyć się będziesz od najlepszych, najwyżej utytułowanych mistrzów sztuki kulinarnej Jacka Kempy, Adama Michalskiego, Krzysztofa Szulborskiego, Jacka Sulicha, Dariusza Zahorańskiego.
TEMATYKA Profesjonalnego szkolenia:
• KUCHNIA BANKIETOWA ( przystawki i przekąski)
• KUCHNIA CATERINGOWA ( dania główne)
• KUCHNIA NOWOCZESNA I JEJ NAJNOWSZE ARANŻACJE ( serwowanie potraw)