Dagmara
Z.
HR, E-learning,
Andragog
Temat: Bezpłatne szkolenie "Mody i trendy w kuchniach świata"
Kancelaria Projekty Europejskie. Mirosława Adamczakzaprasza pracodawców i pracowników mikro i małych przedsiębiorstw z Dolnego Śląska z branży gastronomicznej do udziału w projekcie:
NOWOCZESNY PRACOWNIK GASTRONOMII
Szkolenie „Mody i trendy w kuchniach świata” (40h) poprowadzi Daniel Luttringer , trener ze szwajcarskiej Les Roches International School of Hotel Management
W programie szkolenia:
• Kuchnia fusion
• Kuchnia strukturalna
• Kuchnia francuska
Terminy:
Rekrutacja: lipiec 2011
Szkolenie: sierpień 2011
Harmonogram zajęć:
I gr (40h) - 8.08 (pon), 10.08 (śr), 12.08 (pt), 17.08 (śr), 19.08 (pt) - godz.9:00 - 15:00
II gr (40h) - 9.08 (wt), 11.08 (czw), 16.08 (wt), 18.08 (czw) - godz.9:00 - 16:30
Uczestnicy po zakończonym szkoleniu otrzymają zaświadczenie o ukończeniu kursu.
Liczba miejsc ograniczona!
Więcej informacji pod numerem telefonu:
Na stronie: http://projektyeuropejskie.com.pl
Oraz pod nr tel 71 792 80 29 lub w siedzibie firmy
Kancelaria Projekty Europejskie. Mirosława Adamczak
ul. Sudecka 74/28
53 -129 Wrocław