konto usunięte
Temat: Szkoda mi czasu
Gdyby zestawić pewne szczegóły z wcześniejszych wypowiedzi:Barbara Irena H.:oraz:
GL jest miejscem pozyskiwania kontaktów biznesowych.
...
Nie wstydzę się swojego imienia, nazwiska, czy wyglądu.
Izabela P.:i dalej:
Slawek D.:
..... pod nickiem padają niejednokrotnie szczere wypowiedzi.
........
i to jest wlasnie to. wiedzac ze jestesmy " pod przykrywka" nicka pozwalamy sobie w koncu na powiedzenie "tego co chcemy" a nie tego co wypada!
Paweł Z.:to nasuwa się pewien pomysł - dobrze by było, żeby w GL każdy mógł mieć nicka (przydatnego właśnie na wszelakich forach) niezależnie od podanego imienia i nazwiska w profilu. Jeśli podczas dyskusji ktoś nas bardziej zainteresuje to zaglądamy do jego profilu. Traktując GL jako miejsce pozyskiwania kontaktów biznesowych oczekujemy tam prawdziwych danych, próbujemy nawiązać kontakt itp.
Mnie interesuja konkretne rzeczowe wypowiedzi/odpowiedzi na forach. A
jak bede sobie chcial pogadac z realnymi osobnikami to sie spotkamy w realu w jakiejs knajpce. Poki co na moim wlasnym forum tez uzywam nicka a nie nazwiska jako administrator...
Traktując GL jako miejsce pozyskiwania informacji (jak Paweł) niekoniecznie będzie nas profil rozxmówcy interesował.
Jak na razie automatyczne podpisujemy się przy każdej, nawet zdawkowej, wypowiedzi pełnym imieniem (imionami), nazwiskiem i jeszcze czasami z "firmową" stopką. Nick byłby wygodniejszy -
np ten mój wpis podpisany byłby jako "JK" na przykład. A co widzimy?: