Raphael Meade

Raphael Meade Student, Uniwersytet
Jagielloński w
Krakowie

Temat: Problem z publikacją fanpage na Facebook

Witam, mam pytanie, może ktoś jest zorientowany...Mam stronę na Facebook, utworzona przedwczoraj, ale niestety nie widać jej w wynikach wyszukiwania. Zmieniałem ustawienia, na jakiś czas zaznaczyłem opcję że strona jest ukryta przed innymi - unpulished - ale zmieniłem to ustawienie na publikację. Kilka godzin temu, jednakże strona nie jest widoczna w wyszukiwarce Facebook a także jeżeli ktoś polubi ta stronę nie jest to widoczne na tablicy w aktualnościach. Tym samym nie mam promocji strony. Zależy mi na tym , ponieważ poprzez kliknięcie na ,,lubię,, inni mogą zobaczyć to na swojej ścianie i w ten sposób być może zainteresować się tą stroną. To wygląda tak, że strona ta nadal jest widoczna tylko dla mnie, z pozycji administratora, ale inni jej nie widzą. Nie wiem, być może jest jakiś czas na ponowną publikację, ale minęło już kilka godzin i nadal nic, jeśli tak ma zostać to jest coś nie w porządku a założenie strony której nie widać mija się z celem. Być może trzeba trochę odczekać zanim strona pojawi się w wynikach wyszukiwania. Jako administrator widzę to ale inni nie wiedzą. Sprawdziłem z pozycji konta innego użytkownika. Zależy mi na tym ponieważ przez pierwsze dni mogę uzyskać przez to pewną promocję swojej strony a tutaj nic z tego i jest problem. Być może ktoś jest lepiej zorientowany w tym temacie, z góry dziękuję za informacje.
Tomasz Smykowski

Tomasz Smykowski Agencja Social Media
Websoul

Temat: Problem z publikacją fanpage na Facebook

Hej, dodaj mnie na chwilę do adminów, zobaczę co tam namieszałeś :) https://www.facebook.com/tomasz.smykowski

Następna dyskusja:

FACEBOOK a haslo w tel. kom...

Wyślij zaproszenie do