konto usunięte
Magdalena Wiklińska Telefonistka
Temat: Okno Hoopa !
Hehehe no może być ciekawie. Jak bede miała po drodze to zajrzę tam :P) Fajnie że akcja jest w samym centrum praktycznie ;) najlepiej chyba iśc ze znajomymi i nagrac sobie filmik tak jak jest napisane na tej stronce, zeby miec jakas pamiatke ;DNatalia Kowalska hhh, ggg
Wow. Nie wiedziałam, że coś takiego jest. Jak będę miała trochę wolnego czasu to zajrzę tam, żeby "obczaić" co to takiego. Brzmi fajnie. :)Natalia Kowalska hhh, ggg
Byłam tam dziś i wygląda to całkiem ciekawie. Niestety nie nagrałam filmiku, bo nie miałam czasu. Nastepnym razem na pewno to zrobię:)Natalia Kowalska hhh, ggg
Hejka. Nagrałam sobie filmik w końcu. Fajnie się bawiłam:D. Mam nadzieję, że takich akcji będzie więcej.
Nina
Kowalska
Student, Wyższa
Szkoła Finansów i
Zarządzania w
Białymstoku
Ja też mam filmiki z tego :) To jest okno na Hooptymistyczny środek :)Natalia Kowalska hhh, ggg
A nie na świat? widze, że ktoś ma takie same nazwisko. PozdrawiamPodobne tematy
-
Złota Loża » Kto ma jakieś dojście do Hoopa? -
-
Schroniska i adopcje dla... » Tito wyrzucony w lesie przez okno pędzącego samochodu... -
-
Niepełnosprawni » KONKURS dla początkującago dziennikarza. "Internet - moje... -
-
Artlantis » Okno renderingu w Artlantisie -
-
Turystyka rowerowa » II edycja Festiwalu Podróżniczego Okno na Świat w Bytomiu -
-
PIES MÓJ PRZYJACIEL » Tito wyrzucony w lesie przez okno pędzącego samochodu... -
-
Joomla! » Problem z logowaniem przez facebook - znika okno logowania -
-
Backpacking » Festiwal "Okno na świat" -
-
Joomla! » Okno popup w j 2.5 -
-
Sponsoring » Festiwal "Okno na świat" -
Następna dyskusja: